De University of California, Berkeley werkt samen met NTT om slimme technologieën te versnellen

BERKELEY, Californië--()--De University of California, Berkeley en NTT Corporation (NTT) hebben vandaag een pilootproject voor een verbonden campus aangekondigd dat technologie zal gebruiken om de UC Berkeley Parking and Transportation Department te transformeren door patronen te analyseren, verkeerscongestie te verminderen en het verhogen van de veiligheid van voetgangers in het Bancroft Way-gebied van de campus.

De pilot omvat het Accelerate Smart-gegevensplatform van NTT en de modulaire datacenterinfrastructuur van Dell Technologies voor edge-implementaties van high-definition optische sensoren en IoT-apparaten die verkeersgerelateerde problemen monitoren. Deze slimme technologieën zullen gegevens opleveren om verbeterd verkeersbeheer en mobiliteit te vergemakkelijken. Als eerste stap in hun “Connected Campus” -initiatief zal UC Berkeley gebruikmaken van het tellen en classificeren van voertuigen om weloverwogen beslissingen te nemen en specifieke oplossingen te ontwikkelen.

Bij Berkeley proberen we altijd op de hoogte te blijven van opkomende trends op het gebied van parkeren en transport, en door slimme technologieën op te nemen, kan onze campus dienen als testbed voor nieuwe technologieën die onmiddellijk in gebruik kunnen worden genomen”, aldus Seamus Wilmot, Directeur van parkeren en transport, UC Berkeley. “Onze samenwerking met NTT en Dell Technologies maakt ons meer digitaal mogelijk en biedt een beter begrip voor het wegnemen van de hoofdoorzaken van verkeersproblemen. Deze technologieën zullen ons helpen oplossen hoe de stoepruimte te beheren in een gebied dat een uitdaging is voor onze studenten, docenten, medewerkers en partners. ”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
Drew Wilson, NTT DATA Services
drew.wilson@nttdata.com
469.486.8653

Contacts

Media Contact
Drew Wilson, NTT DATA Services
drew.wilson@nttdata.com
469.486.8653