Met Veeva kunnen CRO’s sneller studies bouwen met Vault EDC

5 van de top 7 CRO’s sluiten zich aan bij het Vault CDMS CRO-partnerprogramma om de implementatie van hoogwaardige klinische onderzoeken te versnellen

BARCELONA, Spanje--()--Veeva R&D Summit, Europa, 2020Veeva Systems (NYSE: VEEV) heeft vandaag een nieuw partnerprogramma aangekondigd om CRO’s te helpen sneller studies op te bouwen met Veeva Vault EDC. Als onderdeel van het CRO-partnerprogramma worden CRO’s getraind en ontvangen ze best practices voor het rechtstreeks configureren van casebooks vanuit een protocol met Studio, een nieuwe ontwerpinnovatie in Vault EDC om de bouwtijden voor studies te verminderen. Tien wereldwijde CRO’s, waaronder 5 van de top 7 grootste CRO’s, maken al deel uit van het programma om studies voor sponsors te configureren.

Vault EDC maakt een agile ontwerpbenadering mogelijk voor het configureren van casebooks door het voor klinische programmeurs gemakkelijker te maken om formulieren, componenten en regels opnieuw te gebruiken tijdens het bouwen van de database. CRO’s kunnen tijdens het bouwproces effectiever samenwerken met sponsors en in realtime wijzigingen aanbrengen in het casusrapport. Dit vermindert de tijd en moeite van klinische programmeurs aanzienlijk om een ​​onderzoeksdatabase op te bouwen, zodat de gegevensverzameling eerder kan beginnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com