Veeva kondigt MyVeeva aan om patiëntgerichte klinische onderzoeken mogelijk te maken

Meerkanaals patiëntenportaal zal klinische onderzoekssites helpen bij het uitvoeren van virtuele patiëntbezoeken. ESource-mogelijkheden maken papierloze klinische proeven mogelijk

Doctors can conduct virtual visits and make it easier for patients to participate in clinical trials. (Photo: Business Wire)

BARCELONA, Spanje--()--Veeva R&D Summit Europe 2020Veeva Systems (NYSE: VEEV) heeft vandaag MyVeeva aangekondigd, een nieuwe applicatie voor klinische onderzoekssites. Met mogelijkheden voor virtuele bezoeken, therapietrouw, ePRO, eConsent, eSource en een eenvoudig te gebruiken patiëntenportaal, zal MyVeeva het voor klinische onderzoekssites gemakkelijker maken om een patiëntgerichte en papierloze klinische proefervaring te bieden voor patiënten en sponsors. MyVeeva is gratis voor klinische onderzoekssites en kan naadloos worden geïntegreerd met Veeva SiteVault.

“Er is dringend behoefte aan klinische oplossingen die de last voor patiënten die aan onderzoeken deelnemen verminderen en de uitvoering van studies voor locaties gemakkelijker maken”, zegt Jessica Collins, programmadirecteur voor door de onderzoeker geïnitieerde klinische onderzoeken bij het Vanderbilt Universitair Medisch Centrum. “Het hebben van de mogelijkheid om delen van een onderzoek op afstand uit te voeren, is de sleutel tot een betere patiëntervaring en het versnellen van het studiegedrag. Het is een cruciale verschuiving voor de industrie en ik waardeer de innovatie die Veeva op dit belangrijke gebied brengt. ”

MyVeeva stelt patiënten, artsen en coördinatoren van klinisch onderzoek in staat op afstand samen te werken met geavanceerde audio- en videomogelijkheden, waardoor de behoefte aan persoonlijk bezoek afneemt. Klinische onderzoekers kunnen patiëntgegevens elektronisch verzamelen en vastleggen; het voor patiënten gemakkelijker maken om te rapporteren over de behandelresultaten; gemakkelijk informatie elektronisch delen en toestemming van de patiënt krijgen; en patiënten helpen medicijnen te nemen en zich aan hun behandelregimes te houden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com