Veeva kondigt Vault Site Connect aan om het delen van informatie in klinische onderzoeken te automatiseren

Nieuwe applicatie zal sponsors en sites met elkaar verbinden voor betere samenwerking en snellere studie-uitvoering

Veeva Clinical Network brengt sponsors, sites en nu patiënten samen om klinisch onderzoek te versnellen

Veeva Vault Site Connect automates the flow of information between clinical research sites and sponsors to speed trials. (Graphic: Business Wire)

BARCELONA, Spanje--()--Veeva R&D Summit 2020, EuropaVeeva Systems (NYSE: VEEV) heeft vandaag Veeva Vault Site Connect aangekondigd, een nieuwe applicatie die sponsors en klinische onderzoekssites tijdens proeven met elkaar verbindt. Vault Site Connect automatiseert de informatiestroom tussen Vault Clinical-applicaties die worden gebruikt door sponsors en Veeva SiteVault, een conforme eISF-applicatie die door sites wordt gebruikt voor brondocumentbeheer en bewaking op afstand. Nu kunnen sponsors en sites het delen van informatie voor belangrijke proefprocessen stroomlijnen, waaronder haalbaarheid, uitwisseling van onderzoeksdocumenten, distributie van veiligheidsbrieven en status van het onderwerp voor snellere uitvoering van het onderzoek.

“Er is een aanzienlijke kans om de informatie-uitwisseling tijdens het gehele klinische proefproces te versnellen”, zegt Doug Schantz, lid van de SCRS-leidersraad en voormalig hoofd van het Amerikaanse sitebeheer en toezicht bij AstraZeneca. “Veeva Vault Site Connect verandert de manier waarop sponsors en sites samenwerken en helpt studies veel sneller op gang te krijgen.”

Vault Site Connect automatiseert naadloos de informatiestroom tussen proefpartners, processen en systemen. Sponsors kunnen gemakkelijk input verzamelen van sites over de haalbaarheid van studies om minder tijd te besteden aan het coördineren van enquêtes; de uitwisseling en afstemming van documenten tussen eTMF en eISF versnellen; verspreid snel veiligheidsbrieven om wereldwijde sites en regelgevers op de hoogte te stellen van een bijwerking; en krijg realtime informatie over de status van patiënten vanaf inschrijving via behandeling – allemaal met één applicatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com