Skilling ekspanderer globalt med FSA Seychellene lisens

Skilling, leverandør av handelsplattform for online trading med valuta og CFD, ekspanderer globalt med FSA Seychellene lisens. (Graphic: Business Wire)

NICOSIA, Cyprus--()--Skilling, leverandør av handelsplattform for online trading med valuta og CFD, nådde nok en viktig milepæl i år da de mottok lisens fra FSA Seychellene, som muliggjør global ekspansjon.

Selskapet ble grunnlagt i 2016, og fikk lisens fra CySEC i 2018, som åpner for å tilby trading produkter i EØS området. I tillegg fikk Skilling en “FCA UK Branch authorisation” i januar 2020, for å fortsette operasjonen i Storbritannia etter Brexit.

“Det å motta denne prestisjetunge Seychellene lisensen er en veldig viktig milepæl for vår globale ekspansjon. Siden vi lanserte i Europa i fjor, har vi vært stolte vitne til en høy etterspørsel etter vårt produkt. Vi har arbeidet hardt de siste 12 månedene for å gjøre vår plattform både raskere og bedre. Nå er vi mer enn klar til å tilby vår egenutviklede plattform ‒ med konkurransedyktig og transparent prising, ultrarask ordregjennomføring, og flerspråklig støtte ‒ til tradere fra hele verden,” sa André Lavold, CEO i Skilling Group. “Skilling er godt posisjonert for internasjonal vekst, og med lisensen fra Seychellene, kan kunder utenfor Europa forvente det samme høye nivået fra oss som vi leverer til våre europeiske kunder.”

Seychelles Financial Services Authority (FSA) er tilsynsmyndighet for finansielle tjenesteytere utenom banksektoren på Seychellene. FSA ble etablert under “the Financial Services Authority Act, 2013”, og har ansvar for lisensiering, overvåkning og utvikling av den finansielle tjenestesektoren på Seychellene, gjennom et robust regulatorisk regime.

“Vi har spennende tider foran oss, og både jeg og resten av teamet ser virkelig frem til dette”, la Mr. Lavold til.

Skilling (Seychelles) Ltd, er autorisert og lisensiert av the Financial Services Authority (FSA) med lisens No. SD042 (the ‘Company’). Suite 3, Global Village, Jivan's Complex, Mont Fleuri, Mahe, Seychelles.

Contacts

Pavel Spirin
marketing@skilling.com

Contacts

Pavel Spirin
marketing@skilling.com