project44 introduceert baanbrekende wereldwijde multimodale supply chain visibility

-Nieuwe visibility mogelijkheden voor groupage, lucht- en zeevracht bieden organisaties een uniforme, holistische weergave op hun end-to-end supply chain

AALBORG, PARIJS & CHICAGO--()--project44, de wereldleider in geavanceerde supply chain visibility voor verladers en logistieke dienstverleners, kondigde vandaag de introductie aan van luchtvracht en groupage visibility, evenals een uitgebreide wereldwijde zeevrachtdekking. Hiermee is project44 de enige op de markt in staat om daadwerkelijk vanuit een one-stop oplossing wereldwijde end-to-end visibility te garanderen.

De supply chains van vandaag zijn mondiaal van aard, maar ze zijn afhankelijk van meerdere uiteenlopende oplossingen om end-to-end inzicht te krijgen in transportactiviteiten voor verschillende modi en regio's. Om supply chain visibility in één platform te verenigen, heeft project44 het meest uitgebreide multimodale netwerk gebouwd, welke zich uitstrekt over meer dan 48 landen en ondersteuning biedt in meer dan 16 talen. Deze uitgebreide dekking en mogelijkheden bieden het meest complete ‘holistische’ overzicht over alle wereldwijde supply chain activiteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mariya Barnes
mbarnes@project44.com

Contacts

Mariya Barnes
mbarnes@project44.com