Alvotech gebruikt Veeva Vault Training om op rollen gebaseerde kwalificaties en training te vereenvoudigen

Een gespecialiseerd biofarmaceutisch bedrijf kan eenvoudig trainingen organiseren, toewijzen en volgen voor een betere paraatheid en compliance

BARCELONA, Spanje--()--Veeva Systems (NYSE: VEEV) heeft vandaag aangekondigd dat Alvotech, een biofarmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in biosimilars, Veeva Vault Training heeft aangenomen voor effectievere, op rollen gebaseerde training in de hele organisatie. Met Vault Training kan Alvotech gemakkelijk trainingstaken toewijzen en volgen op basis van specifieke functies of rollen om binnen Europa klaar voor de audit en compliant te blijven.

De toevoeging van Vault Training bouwt voort op het succes van het bedrijf met Vault QMS en Vault QualityDocs, waardoor Alvotech een suite van geavanceerde kwaliteits-, document- en trainingsbeheertoepassingen krijgt om kwaliteitsprocessen wereldwijd te automatiseren en te harmoniseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com