Megjelent a Harry Potter: Puzzles & Spells mobiljáték első hivatalos előzetes

Download

Loading media player...

Teaser trailer for Harry Potter: Puzzles & Spells

--()--Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA):

KI:

Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) által a Warner Bros. Interactive Entertainment hivatalos licence alapján megjelentetett Harry Potter: Puzzles & Spells az eredeti J.K. Rowling történetek által inspirált mobil és videójátékokat fémjelző Portkey Games márkanév alatt megjelenő játékokhoz tartozik. Ezekben a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és így közvetlenül átélhetnek számos kalandot Rowling Varázsvilágában, a "Wizarding World"-ben.

MIT:

Megjelent a nemrégiben bejelentett, hamarosan szerte a világon számos mobileszközön játszható játék, a Harry Potter: Puzzles & Spells hivatalos előzetese. A kilenc és háromnegyedik vágánytól és az Abszol úttól kezdve a Roxfort Expresszig és a Bejárati csarnokig az első előzetes videó megmutatja a játékosoknak Roxfort jó néhány kedvelt helyszínét, ahol majd ők is megfordulnak, miközben elmerülnek a játék feladványainak megoldásában.

A rajongók már a játék közelgő nemzetközi megjelenése előtt ellátogathatnak a Harry Potter: Puzzles & Spells nemrégiben elindított honlapjára www.harrypotterpuzzlesandspells.com, ahol megtudhatják a legfrissebb információkat és feliratkozhatnak a jövőbeli epizódokra. További információkért és a többi rajongóval való kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás céljából kérjük, látogasson el Facebook oldalunkra, vagy kövessen minket a Twitteren és az Instagramon.

IDÉZETEK:

"A Harry Potter: Puzzles & Spells lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kedvenc varázsvilágbeli helyszíneiket, kezdve a Roxfort kastély Nagytermétől a Griffendél klubhelyiségéig másfajta szemszögből lássák, amikor a játék során újra ellátogatnak ezekre a helyekre" - magyarázta Bernard Kim, a Zynga Publishing (Kiadási) egységének elnöke. "Az új előzetes megmutatja, mire számíthatnak a játékosok; ugyanakkor a rajongókat arra bíztatjuk, hogy kövessék figyelemmel a játék honlapját, ahol ízelítőt adunk a játék során megtapasztalható varázslatokból, csínytevésből és rejtvényekből."

HÁTTÉRINFORMÁCIÓK:

A mobileszközökön most először elérhető match-3 puzzle (3 egyforma elem megtalálását célzó) feladványokat kínáló Harry Potter: Puzzles & Spells a Varázsvilág kihívásait és rejtélyeit kedvelő rajongók számára készült. Az innovatív match-3 fejtörőket a Wizarding World (Varázsvilág) izgalmaival ötvöző játékmenet során, miközben bájitalokra, varázslatokra és mágikus képességeikre támaszkodva, bűbájos tárgyaikat felhasználva a játékosok legyőzik a játék különböző szintjein rájuk váró kihívásokat, újra átélhetik az eredeti Harry Potter filmek ikonikus pillanatait és találkozhatnak azok legemlékezetesebb szereplőivel.

KIEGÉSZÍTŐ KÉP- ÉS VIDEÓANYAGOK:

Az előzetes és további kép- és videóanyagok a következő internetes címen érhetők el: http://bit.ly/2PFJdmA

Amit a Zynga-ról tudni kell

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons! ™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren, az Instagramon vagy a Facebookon, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog!

Amit a Warner Bros. Interactive Entertainmentről tudni kell

A Warner Bros. Interactive Entertainment a Warner Bros. Home Entertainment, Inc. divíziója. A Warner Bros. Interactive Entertainment globális vezető szerepet tölt be a különféle platformokon (konzolok, kézi készülékek, mobil eszközök és asztali számítógépek) futó, mind saját név alatt megjelentetett, mind harmadik felek számára készített interaktív szórakoztató tartalmak és játékok publikálása, fejlesztése, licencbe adása és forgalmazása terén világszerte.

Amit a Portkey Games-ről tudni kell

A Portkey Games a Warner Bros. Interactive Entertainment által létrehozott játékmárka, amely olyan, az eredeti J.K. Rowling történetek által inspirált mobil és videójátékokat fémjelez, melyekben a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és így közvetlenül átélhetnek számos kalandot Rowling Varázsvilágában, a "Wizarding World"-ben. A Portkey Games lehetővé teszi a játékosok számára, hogy maguk alakítsák a játékmenetet és a Varázsvilág csodáiban elmélyedve új és egyedi élményekkel gazdagodjanak. A játékmárka létrehozásával a Warner Bros. Interactive Entertainment a mobiljátékok és a Harry Potter filmek iránt rajongók számára olyan új játékélményeket kíván biztosítani, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy saját maguk "írják meg" és játsszák el a varázsvilágbeli történetüket.

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt egy hamarosan kiadásra kerülő Harry Potter játék nevére, kiadási időpontjára és a játékmenet részleteire vonatkoznak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások is általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett események bekövetkezése, illetve tervek sikere jelentős mértékben függ különféle feltételezett fejlemények megvalósulásától, illetve bizonyos kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

A WIZARDING WORLD, HARRY POTTER kiadási jogainak tulajdonosa © J.K. Rowling. A HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD és HARRY POTTER karakterek, nevek és az ezekhez kapcsolódó megkülönböztető jelölések a Warner Bros. szerzői joggal védett tulajdonát és bejegyzett védjegyeit (© és ™) képezik. Entertainment Inc. ™ Zynga Inc. Minden jog fenntartva.

WBIE LOGÓ, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s20)

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Zynga (US)
Dana Whitney |  dwhitney@zynga.com

Contacts

Zynga (US)
Dana Whitney |  dwhitney@zynga.com