Stallergenes Greer: breidt aanbod van onderhuidse producten uit; Ondersteunt investeringen in kwaliteit en operationele uitmuntendheid

Download

LONDEN--()--Stallergenes Greer, een biofarmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in behandelingen voor luchtwegallergieën, kondigt de uitbreiding van supply of subcutaneous products (SCIT) aan, waardoor het aanbod aan patiënten en de medische gemeenschap verder wordt uitgebreid door een duurzame investering in kwaliteit en operationele uitmuntendheid.

“Stallergenes Greer zet zich in voor de gedisciplineerde uitvoering van de strategie van het bedrijf en is vergevorderd in zijn transformatietraject. Onze robuuste fundamentals, investeringen in kwaliteit en inzet voor operationele uitmuntendheid blijven resultaten opleveren, zoals blijkt uit de uitbreiding van SCIT-producten, de verbreding van ons portfolio en de versteviging van onze leidende posities in verschillende markten. We kunnen trots zijn op onze prestaties en met vertrouwen vooruit kijken ”, verklaart Michele Antonelli, Chief Executive Officer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Communication

Catherine Kress
+33 (0)1 55 59 26 05
Email: catherine.kress@stallergenesgreer.com

Contacts

Communication

Catherine Kress
+33 (0)1 55 59 26 05
Email: catherine.kress@stallergenesgreer.com