Miljoenen mensen over de hele wereld verenigen zich in gebed voor het einde van de pandemie van het Coronavirus in reactie op de HCHF-oproep.

His Eminence Dr Ahmed El-Tayeb, Grand Imam of Al Azhar (Photo: AETOSWire)

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten--()--De wereld is getuige geweest van wat wordt beschreven als een ongekend historisch toneel op donderdag 14 mei, toen miljoenen mensen over de hele wereld zich verenigden in gebed om God te smeken om een einde aan de COVID -19 pandemie te maken en om wetenschappers en onderzoekers te helpen zo snel mogelijk een vaccin tegen de ziekte te vinden.

Dit kwam als reactie op de humanitaire oproep van het Higher Committee of Human Fraternity (HCHF), die werd gezegend en ondersteund door Zijne Eminentie Dr. Ahmed El-Tayeb, Grote Imam van Al Azhar, en Zijne Heiligheid Paus Franciscus, Hoofd van de Katholieke Kerk, en kreeg de steun van een aantal koningen, presidenten, leiders en vooraanstaande politieke, religieuze en mediafiguren van over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Abeer Mahmoud
abeer@pyramedia.biz

Contacts

Abeer Mahmoud
abeer@pyramedia.biz