A Walton befektetői számára 21,3 millió kanadai dollár értékű kifizetés teljesítését hagyta jóvá

Phoenix--()--A Walton, amely elsősorban ingatlanbefektetésekkel és földtulajdon-kezeléssel foglalkozik, örömmel jelenti be, hogy a Walton által kezelt szervezetek (ideértve a Roll-Up Corporationt (RUC), a McConachie Asset Management Corporationt, a U.S. Dollar 1 Corporationt, a U.S. Dollar 2 Corporationt és a WIGI Restructured Bond Corporationt) által befektetői számára teljesítendő, összesen 21 315 034 kanadai dollár értékű (osztalék-) kifizetést hagyott jóvá áprilisban.

A vállalat 2020. április 24-én 8,3 millió kanadai dollár értékű kifizetést teljesített a Roll-Up Corporation (RUC) részvényesei számára. Az előfejlesztés alatt álló telkeket/földterületeket tulajdonló/kezelő 132 kanadai szervezet összeolvadásával létrehozott, több mint 27 000 részvényessel rendelkező RUC kezelője a Walton Global Investments, Ltd. A RUC az Amerikai Egyesült Államok és Kanada legfontosabb gyorsan növekedő piacain összesen mintegy 8700 hektárnyi előfejlesztés alatt álló telekben/földterületben rendelkezik tulajdonrésszel.

A Waltonhoz tartozó McConachie Asset Management Corporation 5 515 035 kanadai dollár értékű kifizetést teljesített a McConachie Asset Management kötvénytulajdonosainak 2020. április 30-án. Ez a kifizetés magában foglalt tőkevisszafizetést és kamatkifizetéseket egyaránt. A McConachie egy Edmonton városában (Alberta állam) a Walton projektmenedzserként való közreműködésével folyó lakóingatlan-fejlesztési projektet kezelő vállalat. A Walton a tavalyi évben elvégzett minden főbb építési tevékenységet, és szerződéssel rendelkezik az összes hátralévő telekre vonatkozóan. A Walton továbbra is figyelemmel kíséri a COVID-19-járvány következtében kialakult helyzetet és annak a fejlesztési projektre gyakorolt esetleges hatásait.

A Walton jóváhagyása alapján ugyanakkor 2020. április 4-én a U.S. Dollar 1 Corporation további 924 999,97 kanadai dollár, a U.S. Dollar 2 Corporation pedig 274 999,94 kanadai dollár értékű kifizetést teljesített.

Végül pedig a WIGI Restructured Bond Corporation (WIGI RBC) 2020. május 5-én 6 300 000 kanadai dollár értékű készpénzkifizetést teljesített, amely e szervezet részéről az első kifizetés volt.

"Ez a Walton által kezelt öt szervezet rendkívül dinamikusan fejlődött a 2020-as elejéig, és nagy örömünkre szolgál, hogy teljesíthetjük ezeket a kifizetéseket befektetőink számára. Vállalatunk továbbra is fokozott figyelemmel kíséri a COVID-19-járvány hatásait, és igyekszünk minél több ügyletet lezárni egyedi kilépési megoldásaink alkalmazásával. A Walton vagyonkezelési modellje kitűnő lehetőségeket kínál az építőcégek és a befektetők számára, és alig várjuk, hogy a 2020-as év során további ügyleteket zárhassunk le" - nyilatkozta Bill Doherty, a Walton Vállalatcsoport vezérigazgatója.

Amit a Waltonról tudni kell…

A Walton magánkézben lévő, vezető globális ingatlanbefektektő, földtulajdon- és ingatlankezelő vállalat, amely több mint 40 éve foglalkozik a legnagyobb növekedést mutató területek stratégiai szempontból kiemelkedő részein elhelyezkedő telkek és ingatlanok vásárlásával, fejlesztésével és kezelésével. A vállalat befektetői és üzleti partnerei nevében 3,8 milliárd USA dollár értékű ingatlant kezel Észak-Amerikában. A Walton több mint 42 000 hektárnyi földterület birtokol, fejleszt és kezel az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában. A Walton Csoport legfontosabb vállalatai közé a következők tartoznak: Walton Global Holdings, Walton International Group és Walton Development and Management. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: Walton.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

MÉDIAKAPCSOLATOK:
Jennifer Whittle