De stad Las Vegas gaat het Smart Cities-project versnellen met NTT

LAS VEGAS--()--De stad Las Vegas en NTT Corporation (NTT) hebben vandaag aangekondigd dat het Accelerate Smart-project is uitgebreid met twee nieuwe locaties: de Community Healing Garden van de stad en een deel van Las Vegas Boulevard in South Main Street en East St. Louis Avenue. Als onderdeel van de samenwerking zijn NTT en het stadsplan van plan om het smart cities-project deze zomer verder uit te breiden naar Bob Baskin Park, Rotary Park, Stupak Park en Ethel Pearson Park, voordat eind 2020 zes extra parken worden toegevoegd.

Na het succes van de eerste pilot, die de verkeerscongestie en spookrijden heeft verbeterd, zal NTT het project uitbreiden om realtime waarschuwingen te geven over veiligheidsomstandigheden en onderhoudsproblemen om de openbare veiligheid te verbeteren en een betere ervaring voor burgers en bezoekers te bieden. Het Smart Park Initiative van de stad is ontworpen om de openbare veiligheid te vergroten en tegelijkertijd bekendheid te geven aan activiteiten om benchmarks voor gebruik en operaties te genereren waarmee leiderschap beter geïnformeerde beslissingen kan nemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
Drew Wilson, NTT DATA Services
drew.wilson@nttdata.com
469.486.8653

Contacts

Media Contact
Drew Wilson, NTT DATA Services
drew.wilson@nttdata.com
469.486.8653