AGCON UUDISTETTU VISIO LUPAA TUOTTAA KESTÄVÄN KEHITYKSEN MUKAISIA HUIPPUTEKNISIÄ RATKAISUJA

DULUTH, Ga.--()--AGCO (NYSE:AGCO), maailmanlaajuinen johtaja maanviljelyratkaisujen suunnittelun, valmistuksen ja jakelun alalla, julkaisi tänään uudistetun visionsa, jolla se haluaa alleviivata omaa sitoutumistaan kestävän kehityksen mukaisten, huipputeknisten ratkaisujen tuottamiseksi viljelijöille.

"Uusi visiomme Kestävän kehityksen mukaiset huipputekniset ratkaisut maailmaa ruokkiville viljelijöille edustaa ajattelutapaamme, jonka mukaan haluamme auttaa viljelijöitä ja koko toimialaa löytämään parempia ja kestävämpiä tapoja ruuantuotantoon ympäri maailmaa", sanoo AGCO Corporationin toimitusjohtaja Martin Richenhagen. "Kun Maan päivä eli Earth Day juhli viime kuussa 50-vuotispäiväänsä, se oli mielestämme juuri oikea ajankohta nostaa kestävän kehityksen merkitystä yrityksen visiossa."

Maatalous on yksi tärkeimmistä aloista maailmassa. Ennusteen mukaan maailman väestöluku tulee nousemaan 10 miljardiin vuoteen 2050 mennessä, jonka myötä myös maataloudella tulee olemaan merkittävä vaikutus planeettamme terveyteen. Maatalouden maailmanlaajuisena johtajana AGCOlla onkin velvollisuus varmistaa, että vaikutus on myönteinen; niin viljelijöihin, jotka käyttävät ratkaisujamme, heidän ruokkimiin yhteisöihinsä, kuin myös ympäristöömme.

AGCOn täsmäviljelyyn suunnitellut työkalut auttavat maatiloja toimimaan tehokkaammin pienemmillä tuotantopanoksilla, tuottaen kuitenkin isompia satoja. Kestävä tuottavuus syntyy tekniikan, innovaatioiden ja integroitujen ratkaisujen avulla, joilla voidaan tuottaa enemmän ruokaa ja varmistaa korkeammat tulot maatiloille.

Ympäristökysymykset ohjaavat myös yhteiskunnan käsitystä maataloudesta – tähän liittyy myös eläinten hyvinvointi. AGCO on häkittömien munalaitteiden markkinajohtaja, jonka tavoitteena on luoda ratkaisuja, joilla tuetaan eläinten hyvinvointia ja luonnonmukaisuutta.

Tiivistetysti voidaan sanoa, että AGCOn kestävän kehityksen mukaiset huipputekniset ratkaisut antavat viljelijöille mahdollisuuden tehdä enemmän vähemmällä.

  • Kehittyneet maatilan koneet kuluttavat vähemmän polttoainetta ja pienentävät ajamisen tarvetta pellolla, mikä taas vähentää maaperän tiivistymistä ja lisää sen hedelmällisyyttä.
  • Täsmäviljelyyn tarkoitetun teknologian ja agronomisten ratkaisujen ansiosta voidaan viljellä enemmän hehtaaria kohti ja hyödyntää siten viljelymaa maksimaalisesti.
  • Parempi ruiskutustekniikka mahdollistaa tuotteiden levittämisen tarpeen mukaan, mikä taas alentaa terveellisten ruokien kasvattamiskustannuksia.
  • Tehokkaampien sadonkorjuulaitteiden ansiosta pellolta saadaan enemmän satoa, ja parempien varastointimenetelmien ansiosta saadaan enemmän viljaa markkinoille.
  • Seuraavan sukupolven bioturvallisuus-, säilytys- ja ruokintaratkaisut tarkoittavat turvallisempia, terveellisempiä ja tuottavampia olosuhteita sioille ja siipikarjalle.

"Emme voi jättää kohtaamatta viljelijöiden ajanmukaisia tarpeita, vaan meidän on tuettava tulevia sukupolvia”, lisää AGCO Corporationin operatiivinen johtaja Eric Hansotia. "Meidän on tuotava markkinoille huipputeknologisia ratkaisuja, joilla viljelijät voivat tuottaa ravitsevaa ruokaa resurssiviisaasti ja ympäristöystävällisesti."

AGCO

AGCO (NYSE:AGCO) on maailmanlaajuinen johtaja maanviljelyratkaisujen suunnittelun, valmistuksen ja jakelun alalla, joka tuottaa huipputeknisiä ratkaisuja maailmaa ruokkiville viljelijöille täydellä laitevalikoimallaan ja siihen liittyvillä palveluilla. AGCO-tuotteita myydään viiden ydinmerkin puitteissa: Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® ja Valtra®. Näillä on tukenaan Fuse®-älymaanviljelyratkaisut. AGCO perustettiin vuonna 1990, ja sen päätoimisto sijaitsee Duluthissa, Georgiassa, USA:ssa. Sen nettomyynti oli 9 miljardia dollaria vuonna 2019. Lisätietoa on saatavilla verkko-osoitteessa http://www.AGCOcorp.com. Lisää uutisia, tietoja ja tapahtumia näet seuraamalla meitä Twitterissä: @AGCOCorp. Jos haluat talousuutisia Twitterissä, seuraa hashtagia #AGCOIR.

Contacts

Yhteyshenkilö
Cristiane Masina
Global Corporate Communications Manager
Cristiane.Masina@agcocorp.com

Contacts

Yhteyshenkilö
Cristiane Masina
Global Corporate Communications Manager
Cristiane.Masina@agcocorp.com