Western Union avaldab austust Eesti esmareageerijatele ja esmatähtsate teenuste osutajatele

Western Union pakub eesliinil tegutsejatele ja esmatähtsate teenuste osutajatele teenustasu soodustust, mis on osa ettevõtte jätkuvatest jõupingutustest pakkuda COVID-19 pandeemia ajal hädavajalikke rahaülekandeid ja makseteenuseid

DENVER, TALLINN--()--Erinevates valuutades raha piiriüleste liikumiste ja maksete juhtiv ettevõtte Western Union (NYSE: WU) teatas täna teenustasu 50-protsendilisest vähendamisest1 eesliinil tegutsejate ja esmatähtsate teenuste osutajate jaoks, kes soovivad järgmise kahe nädala jooksul ettevõtte ükskõik millise digitaalkanali kaudu mis tahes maailma riiki raha saata. Soodustus on ettevõtte austusavaldus nimetatud klientidele töö eest, mida need teevad kohalike kogukondade heaks, et hoida vajaliku infrastruktuuri ja ressursside säilitamisega üleval kohalikke majandusi.

Western Unioni äriteabe kohaselt on enam kui 65 protsenti kogu maailmas töötavatest ja elavatest kodanikest esmareageerijad või esmatähtsate teenuste osutajad. Sellistel töötajatel on suuremates riikides suur osakaal: USAs 63 protsenti; Suurbritannias 67 protsenti; Prantsusmaal 68 protsenti; Saksamaal 70 protsenti; Austraalias 62 protsenti; Araabia Ühendemiraatides 58 protsenti ja Saudi Araabias 71 protsenti.

„Kui maailm peatus, jätkasid meie esmareageerijad ja esmatähtsate teenuste osutajad oma tööd,“ ütles Western Unioni president ja tegevjuht Hikmet Ersek. „Nad on päevast päeva töötanud selleks, et meie kogukonnad ja majandused saaksid säilida.“

„Paljud maailma eesliinil tegutsejad ja hädavajalikud töötajad on maailmakodanikud, kes saadavad regulaarselt oma koduriigis asuvatele lähedastele raha. Western Union saab innustust klientidelt, kes usaldavad meie hoolde oma vaevaga teenitud raha. Tahame neid tunnustada tunnustada selle eest, et just nemad liigutavad rahasaadetisi üle maailma asuvatesse kogukondadesse ja majandustesse, mis neist sõltuvad, ning soovime neid nende tegevuses toetada, kui nad jätkavad end ümbritsevate kogukondade tervishoiu ja ohutuse edendamist.“

Ülekande koodi kasutamisel THANKS2020 kehtivat teenustasu soodustust rakendatakse enamikule Western Unioni digitaalsuutlike riikide algatatud tehingutele, mis on tehtud veebiaadressil westernunion.com või Western Unioni rakenduses ja mis võetakse pangakonto või rahakoti väljamakse kaudu vastu Western Unioni üleilmse võrgu enam kui 100 riigis ning jaemüügiesindajate kaudu 200 riigis ja piirkonnas. Teenustasu soodustus algab kohe ja kestab 20. maini 2020 ning seda saavad kasutada esmareageerijad, kes esindavad meditsiini-, politsei- ja tuletõrjetöötajaid, aga ka toiduainete, transpordi, kommunaalteenuste ja muude oluliste tööstusharude, sealhulgas tootmise ja ehituse hädavajalikke töötajaid.

Eesti liigitatakse üldiselt rohkem rahasaadetisi saavaks riigiks. Nüüd osalevad aga kodanikud ja elanikud maailmamajanduses, saates järk-järgult üha rohkem raha välismaale, kui nad omandavad rahvusvahelist haridust ning kasutavad meditsiini-, reisi- ja muid teenuseid. Maailmapanga andmetel saadeti Eestist kõige rohkem rahasaadetisi Venemaale, Ukrainasse, Soome, Prantsusmaale ja Lätti.

Eelmisel kuul teatas Western Union oma digitaalse rahaülekandeteenuse (mis oli 2019. aastal ettevõtte kõige kiiremini kasvav osa) laiendamisest rohkem kui 75 riigile. Täielik katvus tagab eriti COVID-19 puhangu ajal miljonitele maailma kõige aktiivsematele rahaliigutajatele ohutute ja mugavate digiteenuste kättesaadavuse. Samuti kuulutas ettevõte eelmisel kuul välja digitaalse asukoha teenuse, mille puhul aitab telefonipõhine dispetšer klientidel teha digitaalseid tehinguid turvaliselt kodus; mõnel turul pakutakse ka rahasaadetiste koju toimetamist.

Western Union ja Western Union Foundation koos partneritega on lubanud COVID-19 vastast võitlust toetada rohkem kui miljoni USA dollariga. Sihtasutus seab prioriteediks algatused, mis hõlmavad kogu maailma tervishoiusüsteemide tugevdamist, kaitstes haavatavaid elanikkondi, sealhulgas pagulasi ja rändajaid. Peale selle toetab sihtasutus jätkuvalt kohalikke ja üleilmseid mittetulundusühinguid, mis pakuvad juurdepääsu esmatähtsatele teenustele, sealhulgas nälja leevendamine, meditsiiniline väljaõpe, haridus, eesliinil tegutsevate tervishoiutöötajate varustus ja seadmed.

Peale selle on Western Unioni ärilahenduste WU® valitsusväliste organisatsioonide platvorm GlobalPay võimaldanud valitsusvälistel organisatsioonidel keskenduda abivajavate kogukondade toetamiseks vajalike kriitilise tähtsusega rahvusvaheliste operatsioonide tegemisele. Alates 2012. aastast on rohkem kui 2000 valitsusvälist organisatsiooni saatnud 132 valuutas ligi 8 miljardit dollarit enam kui 200 riiki.

Western Unioni kõiki COVID-19-ga seotud vastumeetmeid ja algatusi on võimalik meie spetsiaalse ressursikeskuse kaudu tutvuda siin.

WU-G

Western Union

Western Union (NYSE: WU) on erinevates valuutades raha piiriüleste liikumiste ja maksete juhtiv ettevõte. Meie kõiki kanaleid siduv platvorm ühendab digitaalset ja füüsilist maailma ning võimaldab tarbijatel ja ettevõtetel kiiresti, hõlpsalt ning usaldusväärselt raha saata ja vastu võtta ning makseid teha. 31. märtsi 2020. aasta seisuga hõlmas meie võrk enam kui 550 000 jaemüügiesinduse asukohta, mis pakuvad meie kaubamärgiga teenuseid enam kui 200 riigis ja piirkonnas, võimaldades saata raha miljarditele kontodele. Peale selle on meie 2019. aasta kõige kiiremini kasvav kanal westernunion.com kogu maailmas raha liigutamiseks saadaval rohkem kui 75 riigis ja veel mõnes piirkonnas. Üleilmse haarde tõttu ühendab Western Union raha liigutades peresid, sõpru ja ettevõtteid, võimaldades majanduslikku integratsiooni ja toetades majanduskasvu. Lisateabe saamiseks külastage veebisaiti www.westernunion.com.

Viide:

Western Union teenib raha valuuta vahetuskursside abil

Western Unioni üleilmne kommunikatsioon
Pia De Lima; Pia.DeLima@westernunion.com