Esri biedt gratis toegang tot GIS-training voor verlichte professionals die getroffen zijn door Coronavirus

Gratis software en lessen ondersteunen leren tijdens COVID-19-uitbraak

REDLANDS, Californië--()--Esri, de wereldleider op het gebied van locatie-intelligentie, heeft vandaag aangekondigd dat het gratis toegang tot zijn ArcGIS-platform en trainingsbronnen zal bieden aan professionals over de hele wereld die tijdens de COVID-19-uitbraak te maken krijgen met werkverlof.

Personen die werkloos zijn, krijgen tot 31 augustus 2020 gratis toegang tot ArcGIS Online en meer dan 20 apps, inclusief ArcGIS Pro, samen met een bibliotheek met lessen via ArcGIS leren en de Esri Academy. Degenen die toegang willen, kunnen zich tot 30 juni aanmelden voor een Learn ArcGIS-lidmaatschap op atlearn.arcgis.com/en/become-a-member/.

Verleende GIS-professionals die worden getroffen door werkonderbrekingen en die misschien nieuwe vaardigheden willen opbouwen, kunnen profiteren van deze lessen, net als werknemers die nog geen georuimtelijke ervaring hebben maar een carrière in GIS willen verkennen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643
Email: jpruchniewski@esri.com

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643
Email: jpruchniewski@esri.com