PEI-Genesis bevordert Peter Austin tot EVP en Chief Operating Officer

Peter Austin is named Executive Vice President and COO of PEI-Genesis, a Philadelphia-based global leader in the design and assembly of custom engineered connectors and cable solutions. (Photo: Business Wire)

PHILADELPHIA--()--Terwijl bedrijven over de hele wereld kijken naar hun volgende fase van activiteiten in een steeds veranderende wereld, heeft PEI-Genesis, een wereldleider in het ontwerp en de montage van op maat gemaakte connectoren en kabeloplossingen, Peter Austin gepromoveerd tot Executive Vice President en Chief Operating Officer (COO), met onmiddellijke ingang, zoals vandaag aangekondigd door Steven Fisher, de president en CEO van het bedrijf.

“Peter begon in 2016 met PEI-Genesis en ik ben zijn strategisch denken gaan respecteren en ben op hem gaan vertrouwen als een betrouwbare adviseur”, aldus Fisher. “We zullen nauw samenwerken om onze wereldwijde strategie te ontwikkelen en hij zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse uitvoering.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contacts:
Jenna Hinkle
215.737.1151
Jenna.Hinkle@peigenesis.com

Debbie Albert
215.283-6006
debbie@albertcommunications.com

Contacts

Media contacts:
Jenna Hinkle
215.737.1151
Jenna.Hinkle@peigenesis.com

Debbie Albert
215.283-6006
debbie@albertcommunications.com