A Zynga nyilvánosságra hozta a 2020-as év első negyedévében elért pénzügyi eredményeit

A vállalat a Zynga megalapítása óta az eddigi legmagasabb első negyedéves árbevételt és foglalási volument érte el

Az élő szolgáltatások portfólió kiváló teljesítménye a vártnál jobb összesített eredményeket hozott

A vállalat növelte a 2020-as teljes évre vonatkozó árbevételi és foglalási volumenre vonatkozó előirányzatát

Download

ZYNGA ANNOUNCES FIRST QUARTER 2020 FINANCIAL RESULTS

San Francisco--()--A Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma közzétette a 2020. március 31-én végződő első negyedévben elért pénzügyi eredményeit a vezetőség által kiadott és a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalára feltöltött, befektetőknek szóló negyedéves bevételi tájékoztató levélben (Q1 2020 Quarterly Earnings Letter). Lásd a csatolt Negyedéves bevételek című levelet (Quarterly Earnings Letter), amely hozzáférhető a következő internetes címen is: http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results

"Ezekben a példa nélkül álló időkben a Zynga küldetése - az emberek játékok révén való összekapcsolása szerte a világon - még fontosabbá és sokatmondóbbá vált vállalatunk számára. Most, amikor az emberek a világon mindenhol otthon maradnak, a barátok és a családok egyre inkább felismerik, hogy a közösségi játékok hihetetlenül vonzó és hozzáférhető módját kínálják az egymással való kapcsolatteremtésnek és kapcsolattartásnak" - magyarázta Frank Gibeau, a Zynga vezérigazgatója. "Büszke vagyok arra, hogy a Zynga csapata úgy reagált erre a különleges helyzetre, hogy továbbra is magas minőségű élő játékszolgáltatásokat biztosított szerte a világon a sok millió játékos számára. Rendkívül hálásak vagyunk azért a lehetőségért, hogy szórakozást és társadalmi kapcsolatokat biztosíthatunk, illetve a közösséghez tartozás érzését nyújthatjuk rajongóinknak e világjárvány idején."

A vezetősége telefonkonferenciát is szervez csendes-óceáni idő szerint ma délután 2:00-kor (keleti parti idő szerint du. 5:00-kor) a vállalat által elért eredmények megvitatása céljából. A telefonkonferencia során a résztvevők feltehetik kérdéseiket, és a Zynga igyekszik minél több kérdésre késedelem nélkül válaszolni

A telefonkonferencia (amely rögzítésre kerül, és a befejeződését követően az arról készült felvétel hozzáférhető lesz a Vállalat honlapján) a http://investor.zynga.com internetes címen érhető el, valamint az alábbi betárcsázási telefonszámokon:

  • Díjmentes hívószám: (800) 537-0745
  • Nemzetközi hívószám: (253) 237-1142
  • A telefonkonferencia azonosító kódja: 3119964

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és a cég irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra ( www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitterren, az Instagramon, a Facebookon, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog!

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt a vállalat 2020-as teljes évre vonatkozó árbevételi és foglalási volumenre vonatkozó előirányzatára vonatkozó előrejelzésekkel kapcsolatosak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek elérése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve a feltételezések helytálló voltától. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

A szerkesztő megjegyzése

A Zynga vágóképeiért és a játékaira vonatkozó legfontosabb sajtóanyagokért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://bit.ly/ZyngaQ12020Earnings

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Sajtókapcsolatok:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Contacts

Befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Sajtókapcsolatok:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com