Eurofins Technologies lanceert Multiplex real-time PCR-assay voor SARS-CoV-2 (coronavirus) pathogeendetectie

LUXEMBURG--()--Eurofins Technologies (Paris: ERF) kondigt de lancering aan van zijn CE-IVD-gemarkeerde multiplex Real-Time RT-PCR (reverse-transcriptase polymerase chain reaction) -test voor de directe kwalitatieve pathogeendetectie van het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2). Vooral in de vroege fase van COVID-19-infectie is de directe en nauwkeurige diagnose van de ziekteverwekker de sleutel. PCR is de voorkeursmethode om acute coronavirusinfecties te detecteren.

De ontwikkeling van de test werd aangevoerd door aangesloten bedrijven Gold Standard Diagnostics Inc., VIROTECH Diagnostics GmbH en NovaTec Immundiagnostica GmbH. Deze gespecialiseerde bedrijven voor diagnostische technologieën zijn gevestigde leveranciers van testoplossingen met een sterke focus op wetenschappelijke excellentie in het testen van infectieziekten. Ze hebben nauw samengewerkt met Eurofins-wetenschappers over de hele wereld bij het ontwerpen en valideren van het nieuwe product.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For more information, please visit www.eurofins.com or contact:
Investor Relations
Eurofins Scientific SE
Phone: +32-2-766 1620
E-mail:  ir@eurofins.com

Contacts

For more information, please visit www.eurofins.com or contact:
Investor Relations
Eurofins Scientific SE
Phone: +32-2-766 1620
E-mail:  ir@eurofins.com