Stallergenes Greer dient een aanvraag voor een handelsvergunning in Europa in voor zijn sublinguale huisstofmijt allergeen immunotherapie-tablet

Download

LONDEN--()--Stallergenes Greer, een biofarmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in behandelingen voor luchtwegallergieën, kondigt de indiening aan van een aanvraag voor een handelsvergunning voor STAGR320, zijn sublinguale huisstofmijt (HDM) immunotherapie (SLIT) tablet, via een Europese gedecentraliseerde procedure .

“Door zijn portfolio van allergeen-immunotherapieoplossingen verder te ontwikkelen, stellen Stallergenes Greer artsen en patiënten in staat om het behandelalternatief te bepalen dat het beste aansluit bij het klinische en immunologische profiel en de levensstijlbehoeften van elk individu. Deze belangrijke mijlpaal toont onze vastberadenheid aan om patiënten en de medische gemeenschap een uitgebreid portfolio van gepersonaliseerde behandelingsopties aan te bieden, waaronder injecteerbare en sublinguale therapieën zoals druppels en tabletten, ”aldus Michele Antonelli, CEO van Stallergenes Greer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Communications
Catherine Kress
Tel: +33 01 55 59 26 05
Email:  catherine.kress@stallergenesgreer.com

Contacts

Communications
Catherine Kress
Tel: +33 01 55 59 26 05
Email:  catherine.kress@stallergenesgreer.com