Thales kiest Google Cloud om zijn eSIM-beheeroplossing uit te breiden

  • Thales gaat Google Cloud-technologie gebruiken voor zeer veilige en schaalbare activering van eSIM-apparaten (embedded SIM).
  • De oplossing stelt telecomoperatoren in staat om een enorme wereldwijde toename van het volume van embedded mobiele abonnementen te ondersteunen (ABI Research verwacht dat tegen 2024 jaarlijks ongeveer 1 miljard eSIM-compatibele apparaten zullen worden verzonden).
  • De door Thales bediende oplossing biedt veilige eSIM-beheerservices en voldoet aan de vereisten voor gegevensbescherming en privacy.

PARIS LA DÉFENSE--()--Thales heeft 's werelds eerste GSMA-gecertificeerde eSIM-activeringsoplossing op Google Cloud geïmplementeerd. Deze oplossing biedt telecomoperators veilige en zeer schaalbare ondersteuning om stijgingen in mobiele abonnementen voor eSIM-apparaten te beheren. Bovendien profiteren ze van de betrouwbaarheid van de koolstofneutrale technologie van Google Cloud. eSIM-acceptatie wordt mogelijk gemaakt door een nieuwe generatie smartphones, tablets, wearables en nieuwe IoT-use-cases. Thales 'expertise op het gebied van abonnementenbeheer zorgt niet alleen voor een naadloze activering op afstand van een groot aantal apparaten, maar biedt ook gegevensanalyse en bescherming van de gegevens van de abonnee.

Met telecomoperatoren voor de gecombineerde uitdagingen van snelle digitale transformatie en een drastisch groeiend eSIM-ecosysteem, heeft Thales gereageerd door een openbare cloudgebaseerde versie van zijn beproefde eSIM Remote Subscription Platform te creëren. Bij deze eerste implementatie draait het platform op Google Cloud, dat beschikbaar is in meer dan 200 landen en gebieden over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thales, Media Relations
Digital Identity and Security
Vanessa Viala
+33 (0)6 07 34 00 34
vanessa.viala@thalesgroup.com

Contacts

Thales, Media Relations
Digital Identity and Security
Vanessa Viala
+33 (0)6 07 34 00 34
vanessa.viala@thalesgroup.com