Nieuwe testresultaten bewijzen dat XLERATOR’s met HEPA-filtersysteem 99,999 procent van de virussen uit de luchtstroom verwijderen

Goede handhygiëne bescherming tegen verspreiding van ziektekiemen

New Test Results Prove XLERATORs with HEPA Filtration System Remove 99.999 Percent of Viruses from the Airstream. Proper Hand Hygiene Top Defense Against Spread of Germs.

EAST LONGMEADOW, Mass.--()--Zowel de Wereldgezondheidsorganisatie als de Centers voor Disease Control en Prevention noemen goede handhygiëne als een van de beste afweermiddelen tegen het verspreiden van ziektekiemen. Een goede handhygiëne houdt in dat de handen gedurende ten minste 20 seconden grondig worden gewassen en volledig worden gedroogd. Bovendien noemen beide organisaties heteluchtdrogers als een effectief middel om handen te drogen.

Het is al bewezen dat de XLERATOR® handdroger handen volledig droogt in slechts 8 seconden per wereldwijde UL Milieu Product Category Rules (PCR) testnormen. Nu biedt een nieuwe studie meer inzicht in hoe HEPA-filtratie kan bijdragen aan handhygiëne. Nieuwe virale filtratie-efficiëntietests uitgevoerd door LMS Technologies hebben aangetoond dat XLERATOR® en XLERATORsync® handdrogers met HEPA-filtersystemen 99,999 procent van de virussen uit de luchtstroom verwijderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lisa Twarog or Michelle Abdow
(Office) 413-787-1133
ltwarog@marketmentors.com

Contacts

Lisa Twarog or Michelle Abdow
(Office) 413-787-1133
ltwarog@marketmentors.com