Wereldwijde release van Black Shark JOYUI 11 op basis van Android 10

  • Als het nieuwste bijgewerkte besturingssysteem van Black Shark op basis van Android 10, wordt JOYUI 11 vanaf 27 april uitgebracht voor gebruikers van Black Shark 2 en Black Shark 2 Pro.
  • JOYUI 11 is ontwikkeld op basis van MIUI11 en heeft enorme verbeteringen aangebracht in zowel de basiservaring van smartphones als de ervaring van mobiel gamen.
  • De update brengt nieuwe functies zoals Mi Share, Natural Dynamic Sound System, nieuwe gamefuncties en nog veel meer.

Based on Android 10, JOYUI 11 will be released from 27 April for users of Black Shark 2 and Black Shark 2 Pro. (Photo: Business Wire)

BEIJING--()--Het hypermoderne bedrijf voor gamingtechnologie, Black Shark, kondigt JOYUI 11 aan als de meest recente versie van het besturingssysteem van Black Shark. Dit nieuwe besturingssysteem is gebaseerd op Android 10 en heeft enorme verbeteringen doorgevoerd wat betreft zowel systematische als op gaming gerichte functies, waaronder upgrade van de gebruikersinterface, optimalisatie van softwareprestaties en verbetering van de unieke gamefuncties van Black Shark. Gebruikers van Black Shark 2 PRO en Black Shark 2 ontvangen van 27 april tot en met 6 mei een JOYUI 11-upgrade.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
liya.huang@blackshark.com
Liya Huang

Contacts

Media
liya.huang@blackshark.com
Liya Huang