Illumina’s donatie aan het Africa Center voor Disease Control en Prevention breidt hun vermogen uit voor op sequentie gebaseerde COVID-19-bewaking

SAN DIEGO--()--Illumina, Inc. (NASDAQ: ILMN) is verheugd aan te kondigen dat de African Union Commission namens het Africa Center voor Disease Control en Prevention (CDC) een donatie van $ 1,4 miljoen ontvangt van onze sequencing-systemen en aanverwante verbruiksartikelen bedoeld om de capaciteit en capaciteit van SARS-CoV-2-sequencing uit te breiden in tien Afrikaanse landen, waaronder de Democratische Republiek Congo, Egypte, Ethiopië, Ghana, Kenia, Mali, Nigeria, Senegal, Zuid-Afrika en Oeganda.

Volksgezondheidsinstellingen in Afrika hebben surveillance op basis van de Next-Generation Sequencing (NGS) geïmplementeerd om een ​​dieper begrip van endemische ziekten en uitbraken te bevorderen. SARS-CoV-2 positieve monsters worden momenteel door slechts een paar Afrikaanse instellingen gesequentieerd om circulerende stammen te karakteriseren. Afrika CDC breidt nu het netwerk van instellingen met NGS-mogelijkheden uit om extra landen in staat te stellen snel monsters van uitbraken te karakteriseren, zonder dat monsters over de grenzen heen moeten worden verzonden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Illumina, Inc.
Investors:
Jacquie Ross, CFA
858-255-5243
ir@illumina.com

or

Media:
Melinda Hutcheon
858-882-6822
pr@illumina.com

Dr Karen Birmingham, EMEA
+44 7500 105665

Contacts

Illumina, Inc.
Investors:
Jacquie Ross, CFA
858-255-5243
ir@illumina.com

or

Media:
Melinda Hutcheon
858-882-6822
pr@illumina.com

Dr Karen Birmingham, EMEA
+44 7500 105665