Hilton definieert een nieuwe standaard voor hotelschoonheid en werkt samen met RB/Lysol en Mayo Clinic om de hygiënepraktijken te verbeteren van het inchecken tot het uitchecken

Hilton CleanStay met Lysol-bescherming’ Naar verwachting gelanceerd in juni 2020

Hilton is defining a new standard of hotel cleanliness, working with RB/Lysol and Mayo Clinic to elevate hygiene practices from check-in to check-out. (Photo: Business Wire)

MCLEAN, Va.--()--Hilton (NYSE: HLT) heeft vandaag een nieuw programma aangekondigd om een ​​door de branche bepalende norm voor reinheid en desinfectie te leveren in Hilton-hotels over de hele wereld. In een primeur voor de horeca zal Hilton samenwerken met RB, maker van Lysol en Dettol, en overleggen met Mayo Clinic om verbeterde processen en teamlidtraining te ontwikkelen om Hilton-gasten te helpen genieten van een nog schoner en veiliger verblijf van inchecken tot uitchecken.

Hilton CleanStay met Lysol-bescherming, zoals het programma in Noord-Amerika zal worden genoemd, zal een rigoureus systeem zijn dat de vertrouwde knowhow en wetenschappelijke benadering van REB op het gebied van schoonmaakpraktijken en productaanbiedingen omvat. Deskundigen van het team voor infectiepreventie en -bestrijding van Mayo Clinic zullen adviseren en helpen bij het verbeteren van de reinigings- en desinfectieprotocollen van Hilton.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristen Wells
Director, Global Brand Communications
+1 703 883 5826
Kristen.Wells@Hilton.com

Contacts

Kristen Wells
Director, Global Brand Communications
+1 703 883 5826
Kristen.Wells@Hilton.com