A Jonas Brothers rajongók számára Folytatódik a boldogság: 2020. április 24-én, pénteken este kizárólag az Amazon Prime Video tagjai megnézhettek egy vadonatúj, kedvenceik koncertjeiről szóló dokumentumfilmet

A "Happiness Continues: A Jonas Brothers Concert Film" című alkotás, amely a Prime Videon debütált, felidézi az együttes fantasztikus koncertjeit és exkluzív betekintést ad a turnézó Jonas testvérek életébe a teltházas "Happiness Begins" koncertkörút során

Kattintson ide az előzetes megtekintéséhez: https://www.youtube.com/watch?v=E9ooImKPFuk&feature=youtu.be

Happiness Continues: A Jonas Brothers Concert Film (Photo: Amazon Studios)

CULVER CITY, Kalifornia állam, USA--()--Április 24-én, pénteken volt a premierje a Jonas Brothers trió "Happiness Begins" elnevezésű, teltházas koncertkörútjáról készült, világszerte mintegy 200 országban és területen kizárólag az Amazon Prime Videon látható "Happiness Continues: A Jonas Brothers Concert Film" címet viselő dokumentumfilmnek, amely a GRAMMY-díjra jelölt, számos platinalemezzel rendelkező, rendkívül népszerű trió koncertjein betekintést enged a színfalak mögé.

- A legfontosabb médiaanyagok IDE kattintva érhetők el. - https://amznstudios.app.box.com/s/1b1m31s59kdiklvb5vu71fawn8or1268
- A "Happiness Continues" dokumentumfilm előzetesének megtekintéséhez kattinson IDE! - https://www.youtube.com/watch?v=E9ooImKPFuk&feature=youtu.be

A tavaly a "Chasing Happiness" (A boldogság üldözése) című Amazon Original dokumentumfilmmel kezdődő sort most a "Happiness Continues" (Folytatódik a boldogság) című film folytatja, amely a banda élő koncertjeiről tudósít, exkluzív betekintést nyújt a Jonas Brothers trió életébe a koncertturné során, felvételeket tartalmaz olyan népszerű slágerekről, mint a "Burnin' Up," az "S.O.S." és a "Year 3000," valamint a múlt évben listavezető "Happiness Begins" (A boldogság kezdete) albumról is láthatók benne dalok, ideértve a Billboard No. 1 slágert, a "Sucker-t" is. A "Happiness Continues" nézői virtuálisan az első sorból élvezhetik a rajongókkal zsúfolásig telt stadionokban Miamiban, Vancouverben és Mexico City-ben tartott koncerteket, illetve az együttes előadását a klubhangulatú chicagói Cobra Lounge-ban, ahol 12 év óta először léptek fel. A "Happiness Continues" mélyebb betekintést enged abba, hogyan él Nick, Joe és Kevin a turnék során, és hogyan próbálnak egyensúlyt teremteni a zenélés, illetve az egymással és új családjaikkal való kapcsolat közt.

A "Happiness Continues" készítője a Philymack és az Amazon Studios a Polygram Entertainmenttel és a Federal Films-zel együttműködésben. A vezető producerek Phil McIntyre, John Lloyd Taylor, Monte Lipman, Wendy Goldstein és Baz Halpin voltak. A "Happiness Continues" rendezője Anthony Mandler, producerei pedig Kim Bradshaw, Ned Doyle és Anthony Mandler, akik Mandler produkciós cége, a Black Hand Cinema megbízásából segédkeztek a film létrejöttében.

A Jonas Brothers hatéves kihagyást követően 2019-ben robbant be meglepetésszerűen újra a popéletbe egy váratlan, "Sucker" című új kislemezzel, amely szinte egyik napról a másikra rendkívül népszerűvé vált, és a kritikusok elismerését is kivívta. A kétszeres platinalemezzé vált szerzemény, amely az első helyen nyitott a Billboard 100-as listáján, az együttes első No. 1 dala, és ebben az évszádban az első olyan debütáló dal, amely megjelenésekor azonnal a 100-as lista élére került. A trió ezután kiadta a testvérek zenéléshez való visszatalálását dokumentáló "Chasing Happiness" című Amazon Original filmet, majd harmadik első helyezettként debütáló, "Happiness Begins" című albumát (Republic Records), amely szintén igen hamar platinalemezzé vált. A banda ezt követően koncertkörútra indult: a "Happiness Begins Turné" koncertjeire több mint 1,2 millió rajongó váltott jegyet.

A JONAS BROTHERS A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON:
http://instagram.com/jonasbrothers
http://twitter.com/jonasbrothers
https://www.facebook.com/JonasBrothers
https://www.youtube.com/user/JonasBrothersMusic

Az AMAZON PRIME VIDEO A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON:
Hashtag: #HappinessContinues
Twitter: @PrimeVideo
Instagram/Facebook: @AmazonPrimeVideo

A "Happiness Continues " dokumentumfilm globális megjelentetésű, de kizárólag a Prime Video tagok számára érhető el több mint 200 országban és területen.

A Prime tagsággal még nem rendelkező fogyasztók ingyenes próbaidőszakra a következő linkre kattintva iratkozhatnak fel: www.amazon.com/prime.

A Prime Video-val kompatibilis eszközök teljes listája a következő linken áll rendelkezésre: www.amazon.com/howtostream.

AMIT A FEDERAL FILMS-RŐL TUDNI KELL…

A Federal Films a Republic Records egy új divíziója, amely a Universal Music Csoport Polygram Entertainment egységével kötött stratégiai együttműködés alapján jött létre.

AMIT A POLYGRAM ENTERTAINMENTRŐL TUDNI KELL…

A Polygram Entertainment olyan filmeket és televízióprogramokat készít, amelyek mélyebb áttekintést adnak kiemelkedő jelentőségű zenei és kulturális eseményekről, illetve bepillantást engednek a felvételeikkel generációk számára meghatározó élményt adó művészek életébe. A zenei szórakoztató műsorok terén globális vezető szerepet játszó Universal Music Csoport partnereként a Polygram dokumentumfilmeket és eredeti, forgatókönyv alapján készített filmeket dolgoz ki, készít, finanszíroz és forgalmaz a zenerajongók minden korosztálya számára szerte a világon.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT A JONAS BROTHERS-RŐL KÉRJÜK, LÉPJEN ÉRINTKEZÉSBE az illetékes kapcsolattartókkal:

Marisa Bianco // Republic Records
Marisa.Bianco@umusic.com

Alexis Rasten // Philymack
alexis@philymack.com

MÉDIAKAPCSOLATOK - AMAZON STUDIOS:
Alana Russo
alana.russo@amazonstudios.com

Brooke James
brooke.james@amazonstudios.com

Contacts

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT A JONAS BROTHERS-RŐL KÉRJÜK, LÉPJEN ÉRINTKEZÉSBE az illetékes kapcsolattartókkal:

Marisa Bianco // Republic Records
Marisa.Bianco@umusic.com

Alexis Rasten // Philymack
alexis@philymack.com

MÉDIAKAPCSOLATOK - AMAZON STUDIOS:
Alana Russo
alana.russo@amazonstudios.com

Brooke James
brooke.james@amazonstudios.com