BIO KOREA 2020 International Convention gaat virtueel door

  • BIO KOREA 2020 wordt volledig digitaal met e-conferentie, online vergadering en virtuele tentoonstelling van 18 mei van 09:00 tot 23:00 uur 

Download

Loading media player...

BIO KOREA 2020 gaat vanaf 18 mei 09.00 uur tot 23 mei 18.00 uur volledig digitaal. De organisatie van BIO KOREA heeft de laatste maatregelen genomen om een volledige digitalisatie van het event uit te voeren, waarbij rekening wordt gehouden met de gezondheid en veiligheid van zijn deelnemers en het voorkomen van de verdere verspreiding van COVID-19 bovenaan de agenda staat. Onder het hoofdthema ‘Een nieuw paradigma in het tijdperk van datawetenschap’, zal BIO KOREA 2020 worden georganiseerd als een online conventie, met behoud van de vijf programma's, bestaande uit Conferentie, Zakelijk forum, Beurs, Investeringsmarkt en Banenmarkt. Deze baanbrekende stap zal de efficiency enorm verhogen als het gaat om tijd en inspanning van presentatoren en alle andere deelnemers voor de voorbereiding en uitvoering van BIO KOREA 2020. BIO KOREA is een plek van praktische correspondentie en internationale informatie- en technologische uitwisseling omtrent bio-industrie. U kunt deelnemen op de officiële website van BIO KOREA 2020: www.biokorea.org.

CHEONGJU, Zuid-Korea--()--BIO KOREA 2020 International Convention, waar wereldwijde bio-experts corresponderen, verschuift naar een online-only evenement.

BIO KOREA Organiserend Comité heeft zijn laatste maatregelen genomen om een volledige digitalisering van het evenement uit te voeren, rekening houdend met de gezondheid en veiligheid van zijn deelnemers en het voorkomen van de verdere verspreiding van Coronavirus (COVID-19), het uiteindelijke belang boven alle andere betrokken zaken. In plaats van een persoonlijk format te hosten in Seoul, zal het digitaal plaatsvinden gedurende de hele week van 18 – 23 mei 2020.

Onder het hoofdthema “A New Paradigm in the Age of Data Science” wordt BIO KOREA 2020 gehouden als een online conventie, met behoud van de vijf hoofdprogramma’s bestaande uit Conference, Business Forum (Partnering), Exhibition, Invest Fair en Job Fair.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BIO KOREA Organizing Committee
Suyeon Choi, Researcher
+82-1661-0810 (O! BIO)
biokorea@biokorea.org

Contacts

BIO KOREA Organizing Committee
Suyeon Choi, Researcher
+82-1661-0810 (O! BIO)
biokorea@biokorea.org