SAMWHA ELECTRIC, een toonaangevende fabrikant van elektrolytische condensatoren, vestigt de aandacht op de wereldelektronicamarkt

SAMWHA ELECTRIC, een gespecialiseerde fabrikant van elektrolytische condensatoren in Korea, staat in de kijker op de wereldelektronicamarkt met de lancering van een geleidende polymeer hybride elektrolytische condensator vervaardigd op basis van geavanceerde technologie. SAMWHA ELECTRIC voorziet de wereldwijde markt al vele jaren van zijn elektrische dubbellaagse 'Green-Cap'-condensator, die wordt gebruikt voor milieuvriendelijke hoogwaardige producten, zoals 5G, milieuvriendelijke voertuigen, medische apparatuur, led, robots, Internet-of-Things (IoT) en energieopslagsystemen (Energy Storage Systems, ESS’s) voor wind- en zonne-energie. Dankzij een lange vervangingscyclus gebaseerd op snelle laad-/ontlaadcycli van meer dan 1 miljoen keer, is Green-Cap gemakkelijk te onderhouden en kan hij bij extreme temperaturen worden gebruikt. Omdat hij geen milieugevaarlijke stoffen bevat, is hij ook na gebruik gemakkelijk te behandelen. (Afbeelding: Business Wire)

SEOUL, Zuid-Korea--()--SAMWHA ELECTRIC (KRX: 009470), een gespecialiseerde fabrikant van elektrolytische condensatoren in Korea, trekt de aandacht op de wereldelektronicamarkt door de lancering van een geleidende polymeer hybride elektrolytische condensator gebouwd op geavanceerde technologie.

SAMWHA ELECTRIC biedt de wereldwijde markt zijn elektrische dubbellaagse condensator 'Green-Cap' die wordt gebruikt voor milieuvriendelijke hoogwaardige producten, zoals 5G, milieuvriendelijke voertuigen, medische apparatuur, LED, robots, Internet-of-Things (IoT) en energieopslagsystemen (ESS's) voor wind- en zonne-energie voor vele jaren.

Dankzij een lange vervangingscyclus op basis van snelle laad- / ontlaadcycli van meer dan 1 miljoen keer, is Green-Cap gemakkelijk te onderhouden en kan hij worden gebruikt bij extreme temperaturen. Omdat het geen milieugevaarlijke stoffen bevat, is het ook na gebruik gemakkelijk te behandelen.

Met een toenemende vraag in strategische markten, waaronder elektrische voertuigen, communicatie, slimme consumentenelektronica, hernieuwbare energiebronnen, UPS, auto-industrie en elektronische componenten, groeien de bestellingen voor het product wereldwijd. Via zijn vijf verkoopdochters in Duitsland, de Verenigde Staten, China, Thailand en India en 14 grote regionale kantoren in andere landen heeft het bedrijf een stabiele internationale bedrijfsinfrastructuur opgebouwd om de wereldmarkt te leiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SAMWHA Electric H.Q.
Mr. Yong Dong Kim
+82-2-2056-1646
sesale1@samwha.com

SAMWHA EUROPE GmbH
Mr. Kwang Hyun Park
+49-0-69-9637-65-0
europe@samwha.com

Contacts

SAMWHA Electric H.Q.
Mr. Yong Dong Kim
+82-2-2056-1646
sesale1@samwha.com

SAMWHA EUROPE GmbH
Mr. Kwang Hyun Park
+49-0-69-9637-65-0
europe@samwha.com