Scientist.com lanceert COVID-19 Collaboration Center om onderzoekers te helpen in de strijd tegen pandemie

SAN DIEGO--()--Scientist.com, de toonaangevende marktplaats voor biowetenschappelijk onderzoek in de gezondheidszorg, kondigde vandaag de lancering aan van het COVID-19 Collaboration Center (CCC), een gratis website met beschrijvingen en links naar onderzoeksprojecten, laboratoriumdiensten, reagentia, financieringsbronnen, klinische proeven en andere middelen die kunnen helpen bij het zoeken naar behandelingen en vaccins voor COVID-19.

“We hebben de CCC gebouwd omdat er dringend behoefte is aan wetenschappers en niet-wetenschappers om ideeën te delen en samen te werken om een remedie te vinden”, aldus Chris Petersen, CTO en oprichter van Scientist.com. “COVID-19 vertegenwoordigt een historische uitdaging, maar door expertise, samenwerking en hard werken zullen de wetenschappers, onderzoekers en medische professionals van de wereld een einde maken aan deze pandemie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Sean Preci
Director of Communications
+1 858 455-1300 ext. 401
marketing@scientist.com

Contacts

Media Contact:
Sean Preci
Director of Communications
+1 858 455-1300 ext. 401
marketing@scientist.com