Paysafe behaalt de CarbonNeutral® bedrijfsstatus

Wereldwijd betalingsbedrijf verlaagt zijn wereldwijde ecologische voetafdruk vanaf januari 2019 tot nul

LONDEN--()--Terwijl Earth Day haar 50-jarig jubileum viert¹, heeft Paysafe, een toonaangevend gespecialiseerd betalingsplatform, de dag gemarkeerd door de onlangs bereikte CO2-neutrale bedrijfsstatus aan te kondigen. De mijlpaal maakt deel uit van haar voortdurende toewijding aan het milieu, een belangrijk programma binnen de algemene benadering van verantwoord ondernemen, dat vorig jaar werd versneld toen CEO, Philip McHugh, bij het bedrijf kwam.

De koolstofneutrale certificering van Paysafe is achterhaald om zijn ecologische voetafdruk in 2019 en 2020 te dekken en werd bereikt na een uitgebreide gegevensverzameling en verificatieproces door derden. De impact van de CO2-voetafdruk gedurende de twee jaar werd vervolgens gecompenseerd door verschillende duurzaamheidsprojecten in ontwikkelingslanden te financieren. Om de onafhankelijke beoordeling uit te voeren en geschikte projecten te identificeren, werkte Paysafe samen met Natural Capital Partners, een leider op dit gebied en partner voor meerdere blue-chip organisaties, waaronder Microsoft en Sky.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For media enquiries on Paysafe, please contact:
Kate Aldridge
Kate.aldridge@paysafe.com
Mobile: +44 (0) 750 0797547

Contacts

For media enquiries on Paysafe, please contact:
Kate Aldridge
Kate.aldridge@paysafe.com
Mobile: +44 (0) 750 0797547