REPLY: Aanmelden Voor De Creative Challenge 2020 Kan Vanaf Nu

TURIJN, Italy--()--Reply opent de inschrijvingen voor de Creative Challenge 2020, de team-based competitie die deel uitmaakt van het Reply Challenges programma. De Creative Challenge, die tijdens de editie van 2019 meer dan 3500 deelnemers en 350 ingestuurde projecten telde, brengt studenten en jonge creatievelingen samen bij het uitwerken van een creatief concept, bedacht door enkele van de meest gekwalificeerde artdirectors en professionals uit de sector.

Om deel te nemen aan de online-uitdaging, die plaatsvindt van vrijdag 22 tot en met zondag 24 mei, dienen de deelnemers zich aan te melden viachallenges.reply.com. Deelnemende teams hebben 48 uur de tijd om een creatief voorstel te bedenken en in te dienen voor een van de volgende categorieën: "Employer Branding", "Brand Activation", "Service Design", "Branded Content" en "Social Media - Instagram".

Een panel van deskundigen, dat is samengesteld uit professionals van de Reply Group's creatieve bureaus en van de creatieve partners van de competitie - zoals Ducati Scrambler, FCA, Martini, MSC en OBI - zullen uit elke categorie een team selecteren die zich toegang verschaft tot de finale welke gepland staat voor juli, en krijgen de kans om hun project te presenteren.

Tijdens de laatste ronde zal de jury van deskundigen het winnende Creative Challenge-team voor elke categorie bekendmaken aan de hand van criteria zoals innovatie, creativiteit, originaliteit, inachtneming van de instructies van de partners en de kwaliteit van de eindpresentatie.

Voor meer informatie over de Creative Challenge 2020 gaat u naar challenges.reply.com.

°°°

REPLY
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het designen en realiseren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van uiterst gespecialiseerde bedrijven die de belangrijkste Europese industriële groepen in de telecom- en mediasector, de bedrijfs- en dienstensector, het bankwezen, het verzekeringswezen en de overheid ondersteunen bij het definiëren en ontwikkelen van bedrijfsmodellen die zijn afgestemd op de nieuwste AI-inzichten, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply services omvatten onder meer: Advies, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen media:
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com

Aaron Miani
a.miani@reply.com

Contacts

Contactpersonen media:
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com

Aaron Miani
a.miani@reply.com