IDEMIA’s contactloze biometrische terminals bieden snellere toegang en veiligheid aan bewoners van flatgebouwen in São Paulo, Brazilië

  • MorphoWaveTMCompactapparaten scannen en controleren 4 vingerafdrukken in 1 seconde in een contactloos handgebaar.
  • Verhoogde veiligheid, snellere toegang en hygiënische controle voor bewoners en eenvoudigere installatie en verminderd onderhoud voor integrators

SAO PAULO--()--IDEMIA, de wereldleider in verbeterde identiteit heeft aangekondigd dat MorphoWaveTMCompact biometrische terminals zijn ingezet in verschillende nieuwe woonflats in de regio Barueri, in São Paulo, Brazilië. Bewoners, serviceproviders en bezoekers genieten nu van probleemloze toegangscontrole, met meer veiligheid en gemak.

MorphoWaveTMCompactis een revolutionaire en nog steeds unieke biometrische toegangscontroletechnologie: de lezer voert een 3D-scan en verificatie uit van vier vingerafdrukken in minder dan een seconde, in een eenvoudig, snel en volledig contactloos “golf” handgebaar. Dit brengt gemak en snelheid, maar is ook hygiënischer omdat vingers nooit in contact komen met de sensor.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Contact
VERDELHO Communications on behalf of IDEMIA
Robson Melendre
imprensa@verdelho.com.br

Contacts

Press Contact
VERDELHO Communications on behalf of IDEMIA
Robson Melendre
imprensa@verdelho.com.br