PMI en Pearson VUE bieden nu een online testoptie aan voor het Project Management Professional (PMP)®-certificeringsexamen

Met behulp van Pearson VUE's online OnVUE-testsoftware met surveillance kunnen PMP-kandidaten nu hun examen online afleggen wanneer het hen uitkomt

PHILADELPHIA--()--Vanaf vandaag biedt het Project Management Institute (PMI) projectprofessionals de mogelijkheid om hun Project Management Professional (PMP)®-examen online te plannen en af te leggen vanuit hun huis of kantoor. Het PMP-examen wordt nu gevoegd bij twee andere PMI-certificeringsexamens die professionals online kunnen afleggen: het certificeringsexamen voor PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP) en dat voor Certified Associate in Project Management (CAPM).

Kandidaten leggen het examen online af met de online OnVUE-testsoftware met surveillance van Pearson VUE. Net als bij een test in een centrum vereist een online test met surveillance dat toezicht wordt gehouden op de kandidaten door een surveillant. De surveillant zal zich echter op een andere locatie bevinden en zal kandidaten live volgen via de microfoon en webcam van hun apparaat met behulp van kunstmatige intelligentie (AI). Kandidaten moeten hun online examen nog steeds van tevoren plannen, maar afspraken worden 24/7 aangeboden, zodat kandidaten een tijd kunnen vinden die past in hun planning.

"In deze onzekere tijden werken we ijverig om leden en certificeringskandidaten de middelen te geven die ze nodig hebben om te investeren in hun professionele ontwikkeling," aldus Michael DePrisco, Vice President, Global Experience & Solutions bij PMI. "Online testen met een surveillant voor het PMP-examen is een belangrijke stap in dat traject. Dit was altijd al een optie voor onze toekomst, maar we hebben er nu prioriteit aan gegeven om de veiligheid en het welzijn van onze gemeenschap te garanderen. Deze inspanning, die een langdurige positieve impact zal hebben op de PMI-testervaring, zou niet mogelijk zijn geweest zonder de expertise en het partnerschap van Pearson VUE."

Naast de door AI ondersteunde live remote proctoring, waarbij de surveillant de mogelijkheid heeft om een sessie onmiddellijk te beëindigen als wangedrag wordt gedetecteerd, hebben PMI en Pearson VUE een rigoureus data-forensisch programma geïmplementeerd om wangedrag en andere geldigheidsproblemen te identificeren en op te lossen. Bovendien moeten alle kandidaten een virtueel self-check-in-proces doorlopen, inclusief authenticatie van de identicatie met behulp van AI en het matchen van foto en gezicht.

"Deze overeenkomst is de bekroning van het online proctoring-platform OnVUE van Pearson VUE door te voldoen aan de strikte eisen van PMI, 's werelds toonaangevende vereniging voor projectmanagementprofessionals," verklaarde Eric D'Astolfo, Vice President, Business Development bij Pearson VUE. "We zijn er trots op dat we nu de PMP-certificering - erkend als de gouden standaard voor projectmanagementprofessionals - kunnen toevoegen aan de andere PMI-certificeringen waarvoor we online examens leveren. We zijn verheugd om een oplossing aan te bieden die kandidaten in staat stelt om gedurende deze tijd door te gaan met het behalen van hun certificeringen."

Klik hier voor meer informatie over de online testervaring met surveillance en hoe u uw online PMP-examen met toezichthouder kunt plannen.

Over het Project Management Institute (PMI)

Het Project Management Institute (PMI) is 's wereld toonaangevende vereniging voor beroepsmatige beoefenaars van project-, programma- of portfoliomanagement. Door middel van wereldwijde belangenbehartiging, samenwerking, onderwijs en onderzoek werken we om meer dan drie miljoen professionals over de hele wereld voor te bereiden op The Project Economy: de komende economie waarin werk en personen zijn georganiseerd rond projecten, producten, programma's en waardestromen. Met meer dan 50 jaar ervaring werken we in bijna elk land over de hele wereld om carrières te bevorderen, het organisatorische succes te verbeteren en het beroep van projectmanagement verder te ontwikkelen door middel van wereldwijd erkende normen, certificeringen, community's, informatiebronnen, tools, academisch onderzoek, publicaties, cursussen voor professionele ontwikkeling en gelegenheden tot networking. Op ProjectManagement.com, een onderdeel van de PMI-familie, worden wereldwijde community's opgezet waarin nog meer informatiebronnen, betere tools, grotere netwerken en bredere perspectieven worden geboden. Bezoek ons op www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute en op Twitter @PMInstitute

Over Pearson VUE

Pearson VUE is al tientallen jaren een pionier in de computergebaseerde testindustrie en levert jaarlijks meer dan 16 miljoen certificerings- en licentie-examens in elke branche, van de academische wereld tot toelating tot IT en gezondheidszorg. We zijn de wereldleider in het ontwikkelen en leveren van examens waarbij veel op het spel staat via 's werelds meest uitgebreide netwerk van bijna 20.000 zeer veilige testcentra en veilige online tests in meer dan 180 landen. Ons leiderschap in de beoordelingssector is het resultaat van onze samenwerkingsverbanden met een breed scala aan klanten, van toonaangevende technologiebedrijven tot overheids- en regelgevende instanties. Ga voor meer informatie naar PearsonVUE.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rachael Ballard, 443-618-7014 of Rachael.ballard@pmi.org

Contacts

Rachael Ballard, 443-618-7014 of Rachael.ballard@pmi.org