Autofleet haalt $ 7,5 miljoen binnen voor zijn Vehicle-as-a-Service-platform, waardoor nieuwe bedrijfsmodellen voor wagenparken en serviceproviders mogelijk worden

Sluiten van serie A-ronde versnelt het werk met topmobiliteitsbedrijven, onderzoek en ontwikkeling en internationale expansie

TEL AVIV, Israƫl--()--Autofleet, een leverancier van AI-gestuurde vlootoptimalisatie en voertuig-als-een-service-oplossingen, kondigde vandaag een kapitaalverhoging aan van in totaal $ 7,5 miljoen uit een combinatie van Serie A en seed-financiering. De Series A werd geleid door MizMaa Ventures met deelname van op mobiliteit gerichte investeerders Maniv Mobility, Next Gear Ventures en Liil Ventures. De seed-financiering werd geleid door Maniv Mobility.

Het afgelopen decennium is een ongelooflijke groei te zien geweest in zakelijke bedrijfsmodellen voor mobiliteit, zoals ritten en levering op afroep, waardoor nieuwe transportmiddelen voor miljoenen consumenten zijn ontstaan. Maar van deze diensten is ook steeds meer aangetoond dat ze de congestie vergroten, de strijd om het aanbod van chauffeurs te behouden en een duidelijk pad naar winstgevendheid missen. Tegelijkertijd beschikken traditionele vloten over een beschikbaar en professioneel onderhouden voertuigaanbod dat kan worden benut om aan de groeiende vraag naar mobiliteitsdiensten te voldoen, waarbij alleen bestaande vlootmiddelen worden gebruikt.

Autofleet biedt wagenparkeigenaren en -beheerders de tools om te gedijen en te innoveren in het nieuwe mobiliteitslandschap door het wagenparkbeheer te automatiseren voor organisaties zoals autoverhuurbedrijven, autodeeloperatoren en autofabrikanten om bestaande bedrijfsmodellen te optimaliseren en de lancering van nieuwe mobiliteitsdiensten mogelijk te maken. Autofleet werkt al samen met wereldwijde vloten en fabrikanten zoals Avis Budget Group, Zipcar, Keolis en Suzuki.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Leo Traub
Antenna Group for Autofleet
autofleet@antennagroup.com
(646) 883-3562

Contacts

Leo Traub
Antenna Group for Autofleet
autofleet@antennagroup.com
(646) 883-3562