GetSwift SaaS platforma atbalsta Floridas štatu ikdienas ēdienu piegādēs

• Štata valdības atbalstītās programmas, kas ir radītas, lai pabarotu Floridas visneaizsargātākos
  • Programmas mērķis būs palīdzēt štata gados vecākajiem pieaugušajiem iedzīvotājiem

NEW YORK--()--Vadošais SaaS (programmatūra kā pakalpojums) loģistikas tehnoloģiju sniedzējs GetSwift Limited ir lepns atbalstīt Floridas štatu ar programmu, kas paredzēta ikdienas ēdienu piegāžu nodrošināšanai koronavīrusa pandēmijas laikā.

Sākot no pirmdienas, 13. aprīļa, GetSwift nodrošinās pasūtījumu pārvaldi, piegādes un maršrutēšanas atbalstu, lai palīdzētu sasniegt gados vecākos Floridas štata iedzīvotājus un citus cilvēkus, kuriem nepieciešamas ikdienas ēdienu piegādes. GetSwift sadarbosies ar Feed The Need of Florida un Meals of Love, kā arī Floridas Pensionāru lietu departamentu un tādiem partneru restorāniem kā 4R Restaurant Group, kas pārvalda 4 Rivers Smokehouse restorānus, lai septiņas dienas nedēļā nodrošinātu svaigas maltītes.

"Mums ir gods sadarboties ar Floridas štatu, Meals of Love, Feed The Need of Florida un 4R Restaurant Group tik svarīgā iniciatīvā, lai sasniegtu neaizsargātos Floridas iedzīvotājus šajā ārkārtējā laikā. Mēs ceram sniegt atbalstu arī citiem štatiem, kas šobrīd veic līdzīgu pasākumu ieviešanu. Šajā laikā mums ir jābūt vienotiem, jo mūs kā valsti apdraud vieni no lielākajiem izaicinājumiem," norāda GetSwift vadītājs Beins Hanters.

Ņujorkā bāzētais GetSwift nodrošina piegāžu loģistikas un personāla pārvades pakalpojumus klientiem ASV un visā pasaulē. Papildus restorāniem GetSwift apkalpo dažādu nozaru uzņēmumus, sākot no biljarda galdu un propāna tvertņu ražotājiem, un beidzot ar valdības infrastruktūras pakalpojumiem.

Šis ārkārtas pakalpojums sasniegs visus 67 Floridas štata apgabalus. Šīs vienošanās kopējo apjomu nav iespējams noteikt, ņemot vērā nespēju prognozēt kopējo maltīšu skaitu, kāds tiks ikdienā piegādāts.

4 Rivers Smokehouse kopā ar citiem Floridas restorāniem pielāgos savu ēdienu pagatavošanas infrastruktūru, lai ikdienā spētu efektīvi pagatavot maltītes.

"Visa mūsu komanda ar nepacietību gaida sadarbību ar Floridas restorāniem, lai reaģētu uz izaicinājumu un izmantotu iespēju Floridas iedzīvotājiem piegādāt ar uzturvielām bagātus ēdienus," saka 4R Restaurant Group informācijas pārvaldības direktors Skips Kimpels. "Šī ambiciozā apņemšanās nebūtu iespējama bez tehnoloģijas, ko GetSwift nodrošinās pasūtījumu un piegādātāju organizēšanai, kā arī sniegtās loģistikas, lai garantētu savlaicīgas un precīzas piegādes."

4 Rivers šajā projektā iesaistās, ņemot vērā tā līdzdalību programmā Feed The Need, kuru radījusi bezpeļņas organizācija 4Roots, kuras misija ir nākotnē izveidot labāku pārtikas apgādi centrālajā Floridā.

Šo paziņojumu apstiprinājusi un pilnvarojusi publiskošanai GetSwift direktoru padome.

Par GetSwift Limited

Tehnoloģijas globālās piegādes loģistikas optimizēšanai

GetSwift ir pasaules līderis piegāžu pārvaldes automatizēšanā. Uzņēmumi vairākos desmitos nozaru visā pasaulē paļaujas uz SaaS platformu, lai savam piegāžu tīklam un "pēdējās jūdzes" operācijām nodrošinātu redzamību, atbildību, efektivitāti un ietaupījumus. GetSwift galvenā pārvaldes ēka atrodas Ņujorkā un uzņēmuma akcijas kotētas Austrālijas fondu tirgū. Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzu, apmeklējiet GetSwift.co.

GetSwift ir strauji pieaugošs uzņēmums un pakļauts dažādiem riskiem. Uzņēmums vēl ne reizi nav strādājis ar peļņu, un nav garantiju, ka tas sasniegs rentabilitāti. Uzņēmuma darbība un dažādie investīciju apsvērumi detalizēti izklāstīti Austrālijas akciju biržā iesniegtajos paziņojumos. Investori tiek aicināti iepazīties ar šajos paziņojumos ietverto informāciju.

Šī paziņojuma versija oriģinālvalodā ir paziņojuma vienīgā oficiālā un autoritatīvā versija. Tulkojumi ir domāti, lai radītu papildu ērtības, un ir jāsalīdzina ar oriģinālo tekstu, kam vienīgajam ir juridisks spēks.

Media enquiries: James Richardson, Public Affairs Advisor
james.richardson@dentons.com +1 202-408-9160