Fabrikanten van beademingsapparatuur verenigen zich om een alliantie voor beademingstraining te vormen en een app te creëren om medische hulpverleners in de frontlinie te helpen tijdens de pandemie van COVID-19

(Photo: Business Wire)

NEEDHAM, Mass.--()--Verschillende van de fabrikanten van beademingsapparatuur ter wereld hebben een Ventilator Training Alliance (VTA) gevormd en zijn een partnerschap aangegaan met Allego om een mobiele app te creëren die medische zorgverleners in de frontlinie kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot een gecentraliseerde opslagplaats van beademingstrainingsmiddelen. Dräger, GE Healthcare, Getinge, Hamilton Medical, Medtronic, Nihon Kohden en Philips zijn toegetreden tot deze humanitaire trainingscoalitie. De VTA-app – mogelijk gemaakt door leverancier van leer- en gereedheidplatforms Allego – verbindt ademhalingstherapeuten, verpleegkundigen en andere medische professionals met hulpmiddelen voor beademingstrainingen van bedrijven die lid zijn van de alliantie, inclusief instructievideo’s, handleidingen, handleidingen voor probleemoplossing en andere cruciale expertise op het gebied van beademing om hulpverleners te helpen bij de behandeling van patiënten die lijden aan COVID-19-gerelateerde ademnood.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Allison Rynak
617-645-0314
arynak@allego.com

Matter on behalf of Allego
Ryan Lemos
978-496-0797
allego@matternow.com

Contacts

Allison Rynak
617-645-0314
arynak@allego.com

Matter on behalf of Allego
Ryan Lemos
978-496-0797
allego@matternow.com