Velodyne Lidar lanceert ecosysteem partner programma

“Automated with Velodyne” streeft naar klantensucces

The Automated with Velodyne program, which currently has close to 40 partners, helps companies by supporting innovation, promoting applications and creating lasting customer and business relationships. (Graphic: Velodyne Lidar)

SAN JOSE, Californië--()--Velodyne Lidar, Inc. introduceerde vandaag Automated with Velodyne programma voor zijn integrator-ecosysteem om autonome oplossingen van de volgende generatie met Velodyne lidar-technologie te commercialiseren. Via het programma helpt Velodyne bedrijven door innovatie te ondersteunen, applicaties te promoten en duurzame klant- en zakelijke relaties te creëren.

Het programma weerspiegelt Velodyne’s focus op het versnellen van de marktacceptatie van 3D lidar-innovaties en het stimuleren van omzetgroei voor haar partners over de hele wereld. Naast een breed portfolio van baanbrekende, veelzijdige lidarsensoren, biedt Velodyne technische, verkoop- en distributiekanaalservice en -ondersteuning. Het programma omvat gezamenlijke marketingactiviteiten om partnermerken en klantensucces op beurzen, sociale en eigen mediakanalen en meer te promoten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Dowdall
Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar, Inc.
(415) 286-7121
velodyne@landispr.com

Contacts

Sean Dowdall
Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar, Inc.
(415) 286-7121
velodyne@landispr.com