A GetSwift SaaS platformjával támogatja az étel-házhozszállítást Florida államban

• A z állam kormányzata programokat szponzorál a legsérülékenyebb floridaiak étkeztetésének biztosítása érdekében
  • A GetSwifttel együttműködésben megvalósuló program célja az állam időskorú lakosainak megsegítése

NEW YORK--()--A GetSwift Limited (ASX: GSW) (a továbbiakban "GetSwift" vagy a "Vállalat"), a SaaS-ként (Software as a Service [szolgáltatott/lekérhető szoftver]) biztosított logisztikai technológiák egyik vezető vállalata büszkén támogatja Florida államnak a koronavírus okozta világjárvány idején a mindennapi étel-házhozszállítás fenntartása céljára tervezett válságkezelési programját.

Április 13-ától (hétfő) kezdve a GetSwift rendelés- és szállításkezelési, valamint útvonaltervezési támogatást biztosít annak érdekében, hogy elsősorban a mindennapi étel-házhozszállításra szoruló időskorú floridaiakhoz, illetve más floridai lakosokhoz is eljuthassanak a megrendelt ételek. A GetSwift együttműködik a floridai Feed The Need és a Meals of Love szervezettel, valamint Florida állam Idősügyi Minisztériumával (Florida Department of Elder Affairs [DOEA]) és olyan éttermekkel, mint például a 4 Rivers Smokehouse éttermek működtetője, a 4R Étteremcsoport (4R Restaurant Group), amely a hét minden napján frissen elkészített ételeket fog biztosítani.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhatunk Florida állam hatóságaival, a Meals of Love és a Feed the Need of Florida szervezettel, valamint a 4R Étteremcsoporttal egy ilyen kulcsfontosságú kezdeményezés keretében, és segítséget nyújthatunk abban, hogy a sérülékeny csoportokba tartozó floridaiakhoz ebben a különlegesen nehéz időszakban eljussanak a megrendelt ételek. Ugyanakkor alig várjuk, hogy további olyan államokat is támogathassunk, amelyek hasonló intézkedések bevezetésén dolgoznak. Ebben a válsághelyzetben együtt kell fellépnünk, hogy legyőzzük az egyik legnagyobb kihívást, amellyel eddig az ország szembesült" - fejtette ki Bane Hunter, a GetSwift vezérigazgatója.

A GetSwift, melynek székhelye New York City-ben található, szállításlogisztikai és munkaerőgazdálkodási szolgáltatásokat biztosít ügyfelei számára az Amerikai Egyesült Államok egész területén és szerte a világon. A GetSwift szolgáltatásait nem csak éttermek, hanem számos különféle iparágba tartozó vállalat veszi igénybe, a billiárdasztal-gyártó és tartályospropángáz-ellátást nyújtó cégektől kezdve egészen az állami infrastruktúra-szolgáltató vállalatokig.

A vészhelyzeti szolgáltatás Florida állam mind a 67 megyéjére kiterjed. A megállapodás értéke nem határozható meg, mivel nem jósolható meg előre, hogy összesen mennyi étel kerül majd naponta kiszállításra.

A 4 Rivers Smokehouse éttermek és más floridai éttermek átalakítják ételkészítő létesítményeiket annak érdekében, hogy költséghatékony módon állíthassák elő a naponta kiszállításra kerülő ételeket.

"Csapatunk minden tagja nagy várakozással tekint a floridai éttermekkel való együttműködés elé, melynek során igyekszünk legyőzni a vészhelyzet okozta kihívásokat, és megtalálni a legjobb lehetőségeket arra, hogy tápláló ételeket szállíthassunk ki Floridában élő embertársainknak" - nyilatkozta Skip Kimpel, a 4R Étteremcsoport informatikai vezetője. "Ez az ambiciózus kezdeményezés nem valósulhatna meg anélkül a technológia nélkül, amelyet a GetSwift biztosít a rendelések kezelése, a szállítások ütemezése és a pontos, időben történő kiszállítások biztosításához szükséges logisztikai feladatok megoldása céljára."

A 4 Rivers az eredetileg a Közép-Florida számára jobb élelmiszerellátás kialakítását céljául kitűző 4Roots nonprofit szervezet által elindított Feed The Need elnevezésű program egyik tagjaként vesz részt a kezdeményezésben.

E közlemény tartalmát és a közlemény kiadását a GetSwift igazgatótanácsa jóváhagyta.

Amit a GetSwift Limitedről tudni kell…

A globális szállítási logisztika optimalizálását elősegítő technológiák

A GetSwift a szállításmenedzsment automatizálása terén globális vezetőnek számító vállalat. A nagyobb vállalatoktól a kis helyi vállalkozásokig számos iparág szereplői támaszkodnak világszerte cégünk SaaS platformjára, mely láthatóságot, beszámoltathatóságot, hatékonyságot és megtakarításokat biztosít ellátóláncuk és a kiszállítási folyamatok utolsó fázisa számára. A GetSwift székhelye New York City-ben található, és a céget jegyzi az Ausztrál Értéktőzsde (ASX:GSW). További háttérinformációkért kérjük, látogasson el honlapunkra: GetSwift.co.

A GetSwift feltörekvő, növekedési fázisban lévő vállalat, amelynek működésére különféle kockázati tényezők lehetnek hatással. A Vállalat egyelőre nem nyereséges, és nem garantálható, hogy nyereséges lesz. A Vállalat üzletmenetének és különféle befektetési megfontolásoknak a részletesebb ismertetése a Vállalat által az Ausztrál Értéktőzsdéhez (ASX) benyújtott dokumentumokban található. Felhívjuk a befektetőket, hogy tekintsék át az ezekben a dokumentumokban található részletesebb tájékoztatást.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Médiakapcsolatok: James Richardson, Public Affairs Advisor
james.richardson@dentons.com +1 202-408-9160