League of Angels - Heaven’s Fury nu uit op GTarcade

Goed nieuws voor MMOARPG-fans. De nieuwste toevoeging aan de populaire League of Angels-serie is wereldwijd uitgebracht.

League of Angels – Heaven's Fury Is Out Now On GTarcade (Graphic: Business Wire)

SHANGHAI--()--Zeven jaar nadat LOA debuteerde, League of Angels - Heaven’s Fury is een revolutionaire 3D MMOARPG die de game naar een nieuw niveau tilt, met spectaculaire graphics en verbluffende realtime gevechten.

In Heaven’s Fury zijn de goden tot corruptie vervallen en als uitverkorene is het aan de speler om de legendarische engelen te verzamelen en de hemel terug te winnen. Spelers zullen dol zijn op de intense PVP, Epic Boss Hunts en de Classic Angels.

Door op gtarcade.com te spelen, krijgen spelers de kans om met spelers van over de hele wereld te vechten, of vrienden te maken en een internationale alliantie op te bouwen. Bij deze wereldwijde lancering is het spel beschikbaar in de meeste internationale talen en biedt het een chatroom met geïntegreerde vertaling, voor moeiteloos gamen en communiceren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Young
Overseas PR Manager, YOOZOO Games
SeanAY@yoozoo.com

Contacts

Sean Young
Overseas PR Manager, YOOZOO Games
SeanAY@yoozoo.com