VELO3D lanceert grootformaat, 1 meter hoge industriële 3D-metaalprinter, met Knust-Godwin als eerste klant

De Sapphire®-machine van de volgende generatie kan tot 1 meter hoog printen en is daarmee het hoogste laserpoeder-additieve productiesysteem ter wereld

VELO3D’s next-generation Sapphire industrial 3D printer will have a vertical axis of 1 meter, making it the world’s tallest industrial metal additive manufacturing (AM) machine. (Photo: Business Wire)

CAMPBELL, Calif.--()--VELO3D, innovator op het gebied van digitale productie, kondigde vandaag zijn plannen aan om een Sapphire industriële 3D-metaalprinter van de volgende generatie te lanceren met een verticale as van 1 meter. Het systeem wordt in het vierde kwartaal van 2020 verzonden, waarbij fabrikant van precisiegereedschappen en componenten Knust-Godwin de eerste order binnenhaalt om onderdelen te produceren voor een olie- en gastoepassing.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact for VELO3D: press@velo3d.com

Lynn Manning
team@parkergroup.com

Contacts

Media Contact for VELO3D: press@velo3d.com

Lynn Manning
team@parkergroup.com