Taulia neemt Steve Scott aan als hoofd van Azië-Pacific

Scott houdt toezicht op de uitbreiding van de APAC-regio

SAN FRANCISCO--()--Taulia, de leider op het gebied van technologie voor werkkapitaaltechnologie, heeft vandaag aangekondigd dat Steve Scott is benoemd tot hoofd van Asia Pacific en zal gevestigd zijn in het kantoor van het bedrijf in Sydney. Steve zal verantwoordelijk zijn voor het vergroten van de aanwezigheid van Taulia in de regio en het samenwerken met de bestaande APAC-klanten van Taulia.

Steve sluit zich aan bij Taulia met achttien jaar ervaring in de banksector in Australië als uitvoerend directeur gespecialiseerd in Trade Finance, Supply Chain Finance en Commodity Finance. Hij heeft eerder leidinggevende functies bekleed bij Westpac en Commonwealth Bank en heeft een Master in Applied Finance van Kaplan Professional. Steve zal zijn uitgebreide kennis en expertise binnen Supply Chain Finance inzetten om de ervaring van klanten binnen Taulia’s netwerk te vergroten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Arrizza
Marketing Communications Associate
mary.arrizza@taulia.com

Contacts

Mary Arrizza
Marketing Communications Associate
mary.arrizza@taulia.com