Ingram Micro Cloud voegt TeamViewer toe aan Cloud Marketplace om de externe medewerkers meer mogelijkheden te geven

IRVINE, Californië--()--Ingram Micro Cloud heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van toonaangevende veilige oplossingen voor externe connectiviteit van TeamViewer aan de Ingram Micro Cloud Marketplace als onderdeel van een wereldwijde clouddistributie overeenkomst.

Nu het werken op afstand toeneemt, zijn de uitdagingen op het gebied van beveiliging, samenwerking en ondersteuning voor het huidige gedistribueerde personeel. Volgens Global Workplace Analytics is er sinds 2005 een toename van 173% van het aantal thuiswerkers, waarbij 43% van het huidige personeel met enige regelmaat op afstand werkt.

De producten van TeamViewer zullen in eerste instantie beschikbaar zijn in 15 landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en verschillende Scandinavische landen. Kort daarna zullen de producten verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten, Brazilië en Chili.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Global Media Contact:
David Yang
CloudBlue and Ingram Micro Cloud
714-382-3357
david.yang@ingrammicro.com

Contacts

Global Media Contact:
David Yang
CloudBlue and Ingram Micro Cloud
714-382-3357
david.yang@ingrammicro.com