Mavenir cloud-native RCS-oplossing wordt gelanceerd als onderdeel van Rakuten mobile communicatieplatform, Rakuten Link

Voice en messaging van de volgende generatie geleverd

RICHARDSON, Texas--()--Mavenir, de enige end-to-end cloud-native netwerksoftwareprovider voor communicatiedienstverleners, heeft aangekondigd dat het met succes zijn spraak- en berichtenoplossing van de volgende generatie heeft geïmplementeerd als onderdeel van de communicatie van Rakuten Mobile app, Rakuten Link.

Rakuten Link is een communicatieplatform gebaseerd op de GSMA RCS (Rich Communication Services) standaarden. In tegenstelling tot andere OTT-berichtenapps (Over the Top) waarbij de communicatie beperkt is tussen app-gebruikers, stelt Rakuten Link gebruikers in staat om binnenlandse en internationale gesprekken te voeren naar andere mobiele telefoons en vaste lijnen, waarbij SMS-berichten worden verzonden en ontvangen in Japan en in het buitenland, naast ondersteuning van basiscommunicatiefuncties zoals groepschat, verzenden en ontvangen van foto’s, video’s en bestanden. Al deze communicatie is mogelijk terwijl u verbonden bent met Wi-Fi of mobiele netwerken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir PR

NA-Loren Guertin
MatterNow

EMEA-Kevin Taylor
GlobalResultsPR

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir PR

NA-Loren Guertin
MatterNow

EMEA-Kevin Taylor
GlobalResultsPR