HPC-AI Advisory Council en National Supercomputing Centre Singapore breiden 3e APAC HPC-AI-wedstrijd uit om COVID-19 aan te pakken

SINGAPORE--()--De HPC-AI Advisory Council (HPCAIAC) en het National Supercomputing Centre (NSCC) Singapore hebben vandaag aangekondigd dat ze zich hebben aangesloten bij de wereldwijde strijd tegen COVID-19 door de 2020 APAC HPC-AI-wedstrijd uit te breiden om onderwijs aan te pakken en toegepast leren om biowetenschappelijk onderzoek en ontdekking te versnellen.

Als onderdeel van de bijgewerkte wedstrijd hebben studententeams nu de taak om een ​​HPC- of AI-toepassing te onderzoeken, te vinden en te kiezen die mogelijk kan worden gebruikt als onderdeel van de wereldwijde strijd tegen COVID-19. Teams moeten het testen en benchmarken van de applicatie demonstreren en uitleggen hoe deze applicatie het beste kan worden versneld. Daarnaast zullen teams zich ook moeten concentreren op het afstemmen en versnellen van NAMD, een code voor moleculaire dynamica die is ontworpen voor hoogwaardige simulatie van grote biomoleculaire systemen. De NAMD-applicatie wordt gebruikt op verschillende supercomputersites om enorme simulaties van COVID-19 uit te voeren om onderzoekers te helpen bij het ontwerpen van nieuwe medicijnen en vaccins om het virus te bestrijden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Sparks
brian@hpcadvisorycouncil.com
+1-408-495-0898

Contacts

Brian Sparks
brian@hpcadvisorycouncil.com
+1-408-495-0898