IDEMIA, ZWIPE en IDEX bereiken belangrijke mijlpaal naar het biometrische kaartplatform van de volgende generatie

  • IDEMIA, de wereldleider in Augmented Identity, en ZWIPE, een toonaangevend biometrisch fintech-bedrijf, kondigen vandaag volgens plan de aankomst aan van de eerste technische monsters van de volgende generatie van het biometrische veilige element.
  • Dit apparaat zal het hart zijn van de F.CODE biometrische kaart van de volgende generatie die IDEMIA zal verkopen aan financiĆ«le instellingen.
  • ZWIPE, de houder van wereldwijde en exclusieve rechten om deze technologie te distribueren, zal profiteren van de vroege beschikbaarheid van dit nieuwe platform voor hun klanten.
  • IDEMIA heeft IDEX Biometrics, een toonaangevende leverancier van geavanceerde vingerafdrukidentificatie- en authenticatieoplossingen, gekozen als leverancier van de biometrische sensor voor het nieuwe platform.
  • De drie bedrijven zullen in de tweede helft van 2020 een pilot uitvoeren, met een commerciĆ«le uitrol gepland vanaf 2021 en verder.

(Photo: Business Wire)

COURBEVOIE, Frankrijk--()--Na de exclusieve samenwerkings- en distributieovereenkomst tussen IDEMIA en ZWIPE kondigen de twee bedrijven aan dat de eerste monsters van de nieuwe chip nu zijn aangekomen voor verdere verificatie en kwalificatie met de eerste succesvolle power-on. Daarom zal het nieuwe platform nu doorgaan naar de volgende stadia van ontwikkelingen en zal het aan de verwachte vraag van kaartuitgevers kunnen voldoen met een eerste lancering op de markt vanaf de tweede helft van 2020, gevolgd door een massaproductie van biometrische kaarten in 2021.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
PR firm: Havas Paris
Hanna Sebbah
+33 (6) 63 73 30 30
idemia@havas.com

Contacts

Press:
PR firm: Havas Paris
Hanna Sebbah
+33 (6) 63 73 30 30
idemia@havas.com