Yokogawa brengt AI-compatibele versies van SMARTDAC+ papierloze recorders en dataloggingsoftware en ecologisch robuuste AI-geschikte e-RT3 Plus edge computing platform voor industriële toepassingen uit

–Gebruik van AI om problemen in een vroeg stadium op te sporen en de productiviteit te verhogen–

(top) GA10 display (bottom left to right) e-RT3 Plus and GX/GP (Graphic:Yokogawa Electric Corporation)

TOKIO--()--Yokogawa Electric Corporation (TOKYO: 6841) kondigt de release aan van kunstmatige intelligentie (AI) -versies van de GX-serie op papier gemonteerde papierloze recorders, GP-serie draagbare papierloze recorders en GA10-software voor gegevensregistratie, die componenten zijn van het zeer goed werkende en uitbreidbare SMARTDAC+TM data-acquisitie- en controlesysteem. Deze nieuwe AI-functionaliteit omvat de toekomstige pen, een door Yokogawa ontwikkelde functie die het tekenen van voorspelde golfvormen mogelijk maakt. Yokogawa brengt ook een nieuwe CPU-module uit voor het e-RT3TM Plus edge computing-platform dat milieuvriendelijk is en compatibel met PythonTM *1. De release van GX / GP en e-RT3 Plus is gepland voor 8 april en de GA10-software wordt uitgebracht op 13 mei. Het SMARTDAC+ -systeem is een product in de OpreXTM Data Acquisition-familie en de e-RT3 Plus maakt deel uit van de OpreX Control Devices-familie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yokogawa Electric Corporation
Public Relations, Integrated Communications Center
Yokogawa-pr@cs.jp.yokogawa.com

Contacts

Yokogawa Electric Corporation
Public Relations, Integrated Communications Center
Yokogawa-pr@cs.jp.yokogawa.com