Piper Sandler voltooit de overname van Preeminent Chemicals Investment Bank, de Valence Group

MINNEAPOLIS--()--Piper Sandler Companies (NYSE: PIPR), een toonaangevende investeringsbank en institutionele effectenfirma, heeft vandaag aangekondigd dat het de overname van de Valence Group heeft afgerond, een vooraanstaande internationale investeringsbank die gespecialiseerd is in de chemie, materialen en aanverwante sectoren. De Valence Group zal fungeren als de nieuwe chemicaliƫn- en materiaalgroep van Piper Sandler, en voegt nog een ander toonaangevende adviespraktijk toe aan het Piper Sandler-platform. Daarnaast zal Peter Hall, een van de oprichters van de Valence Group, nu Piper Sandlers leiding geven aan de uitbreiding van investment banking in Europa.

Piper Sandler werd geadviseerd door zijn volledige dochteronderneming, Piper Sandler & Co., en werd vertegenwoordigd door Sullivan & Cromwell LLP. Houlihan Lokey trad op als financieel adviseur en Dentons als juridisch adviseur van de Valence Group in verband met de transactie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tim Carter
Chief Financial Officer
Tel: 612 303-5607
timothy.carter@psc.com

Contacts

Tim Carter
Chief Financial Officer
Tel: 612 303-5607
timothy.carter@psc.com