Oracle Watersysteem van MAK leidt preventie van COVID-19 in Korea

Het ozonwater ‘Oracle Water’, geproduceerd door Oracle Water System, is bewezen effectief in het voorkomen van een epidemie na gebruik in Korea, het land waarvan wordt erkend dat het COVID-19 op een voorbeeldige wijze heeft aangepakt, en het heeft daarmee de aandacht van de gehele wereld getrokken. ‘Oracle Water’ werd in de Koreaanse stad Daegu voor het eerst gebruikt als steriliserend water, en toonde daarmee aan een ongelooflijk effect te hebben op het voorkomen van COVID-19. Het aantal bevestigde COVID-19-gevallen in de stad nam af van 390 op 7 maart (toen men begon met het gebruik van het steriliserende water) naar 297 gevallen op 8 maart, 190 gevallen op 9 maart en 32 gevallen op 17 maart, een afname van 91,7%. Oracle Water System produceert ‘Oracle Water’ met behulp van plasma, door ozon in de nano-microluchtbellen in water op te lossen met een oplosbaarheid van 70%, het hoogste ter wereld. ‘Oracle Water’ heeft een uitstekende steriliserende werking en is ook milieuvriendelijk omdat ozon (in tegenstelling tot chemische ontsmettingsstoffen) in water wordt afgebroken tot zuurstofmoleculen, en het heeft daarmee veel toepassingsmogelijkheden. (Afbeelding: Business Wire)

HWASEONG, Zuid-Korea--()--Het ozonwater geproduceerd door Oracle Water System bleek effectief te zijn bij het voorkomen van epidemieën, aangezien het werd gebruikt in Korea, dat wordt erkend als een voorbeeldland bij de aanpak van de ziekte van Coronavirus-19 (COVID-19) aandacht trekken van de wereld.

Om het hoofd te bieden aan de opkomst van varianten van schadelijke virussen, ontwikkelde MAK Oracle Water System op basis van 11 gerelateerde patenten. Met behulp van plasma produceert Oracle Water System ‘Oracle Water’ door ozon in de nanomicrobel op te lossen in water met een oplossingspercentage van 70%, het hoogste percentage ter wereld. ‘Oracle Water’ biedt uitstekende sterilisatie-effecten terwijl het milieuvriendelijk is, aangezien ozon wordt afgebroken tot zuurstofmoleculen in water, in tegenstelling tot chemische desinfectiemiddelen, en het kan worden toegepast op grote gebieden.

'De belangrijkste stap om de verspreiding van het coronavirus te stoppen, is het voorkomen van epidemieën', zegt Byung Joon Chun, president van MAK. “Omdat Oracle 6 tot 7 keer * een sterkere steriliserende werking heeft in vergelijking met andere desinfecterende middelen, kan Oracle Water epidemieën snel voorkomen. En het sterilisatie-effect van Oracle Water werd al erkend door het verwijderen van miltvuurbacteriën en H1N1-virussen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MAK CO., LTD
Park Kyung Soo
+82 31-373-0073
admin@mak.co.kr

Contacts

MAK CO., LTD
Park Kyung Soo
+82 31-373-0073
admin@mak.co.kr