VDX.tv lanceert wereldwijd PSA-initiatief op digitale video om het publiek te informeren over COVID-19

Initiatief omvat samenwerking met bedrijven, merken, agentschappen, uitgevers en woordvoerders

EMERYVILLE, Calif.--()--VDX.tv, een wereldwijd bedrijf voor advertentietechnologie dat de manier verandert waarop merken in contact komen met relevante doelgroepen, heeft vandaag een Public Service Announcement (PSA)-initiatief op digitale video gelanceerd om het bewustzijn rond COVID-19 te vergroten en wereldwijde gemeenschappen beter te helpen om te gaan met de verspreiding van het virus. De campagne stelt bedrijven, merken, uitgevers, marketeers en beroemdheden in staat om samen te werken om deze verspreiding tegen te gaan.

Het initiatief erkent dat dit virus de gemeenschappen wereldwijd beïnvloedt en dat zal blijven doen. De videoadvertenties van VDX.tv worden in verschillende talen vertaald om mensen in alle regio's te bereiken. Bovendien zal VDX.tv de volledige mogelijkheden van zijn platform gebruiken om de berichtgeving in elke stad aan te passen en de meest relevante informatie te bieden.

"In deze ongekende situatie zijn we vastbesloten om te handelen en te helpen door te doen waar we goed in zijn: contact maken met het publiek door middel van boeiende videoberichten en -formaten," aldus Dilip DaSilva, CEO, VDX.tv. "Video is het beste formaat voor merken om met relevante consumenten te communiceren, en het meest effectieve formaat om mensen over de hele wereld te informeren over hoe ze de impact van dit virus op hun familie en gemeenschap kunnen bestrijden en het hoofd kunnen bieden."

Het VDX.tv-formaat, wat staat voor 'Video Driven Experience,' begint met video, maar stelt de consument in staat om met de advertentie te communiceren en aanvullende informatie te verkennen. Dit kan worden aangepast op basis van locatie. De advertentie kan bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde triage- of testcentra verstrekken. Het kan ook links bevatten naar lokale bronnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

"We zijn op zoek naar andere bedrijven, merken, agentschappen, uitgevers en woordvoerders om zich bij ons aan te sluiten. Om de boodschap zo breed mogelijk te verspreiden, hebben we voorraad- of geldbijdragen nodig om de aankoop van betaalde inventaris te ondersteunen, en woordvoerders in elk land om video's op te nemen om de boodschap te verspreiden," stelde DaSilva. "Ik doe persoonlijk een donatie van $ 100.000 om deze campagne van start te laten gaan. Ons bedrijf zal alle middelen pro-bono doneren. We hebben ongeveer 500 medewerkers en de meerderheid zal helpen bij dit initiatief."

Ga voor meer informatie en hulp bij dit initiatief naar covid-19.vdx.tv.

Over VDX.tv

VDX.tv is een wereldwijd bedrijf voor advertentietechnologie dat de manier verandert waarop merken in contact komen met relevante doelgroepen in het convergerende videolandschap van vandaag de dag. We creëren videogestuurde ervaringen die de tv- en digitale berichten van een merk integreren en marketeers in staat stellen om kijkers te boeien, actie te stimuleren en bewustzijn om te zetten in respons. We leggen de verbinding tussen mensen, apparaten en huishoudens om een consistentere, relevantere en betekenisvollere merkervaring te bieden op aangesloten tv's en persoonlijke apparaten. Onze multidimensionale benadering ten aanzien van de targeting van huishoudens biedt inzicht in het hele traject van de consument, waardoor merken hun boodschap kunnen versterken en van consumenten klanten kunnen maken.

VDX.tv is een divisie van Exponential Interactive, Inc. Meer informatie op www.vdx.tv.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kite Hill PR voor VDX.tv
Moira Shannon
moira@kitehillpr.com

Contacts

Kite Hill PR voor VDX.tv
Moira Shannon
moira@kitehillpr.com