CXL Consortium™ en Gen-Z Consortium kondigen MOU-overeenkomst aan

Een raamwerk creëren voor samenwerking tussen twee toonaangevende industriestandaarden

BEAVERTON, Ore.--()--Het Compute Express Link ™ (CXL) Consortium en Gen-Z Consortium hebben vandaag de uitvoering aangekondigd van een Memorandum of Understanding (MOU), waarin een wederzijds plan voor samenwerking tussen de twee organisaties wordt beschreven. De overeenkomst toont de inzet die elke organisatie aangaat om de interoperabiliteit tussen de technologieën te bevorderen, terwijl de aanvullende capaciteiten van elke technologie worden benut en verder worden ontwikkeld.

“CXL-technologie en Gen-Z maken zich op om grote vooruitgang te boeken in het ecosysteem van apparaatconnectiviteit. Elke technologie brengt verschillende maar complementaire interconnectiemogelijkheden met zich mee die vereist zijn voor snelle communicatie,” aldus Jim Pappas, bestuursvoorzitter van het CXL Consortium. “We kijken uit naar de samenwerking met het Gen-Z Consortium om geweldige innovaties mogelijk te maken voor de cloud- en IT-wereld.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rachael Watson
rwatson@nereus-worldwide.com
(971) 706-1312

Contacts

Rachael Watson
rwatson@nereus-worldwide.com
(971) 706-1312