Gratis oplossing voor monitoring op afstand nu beschikbaar voor alle klinische onderzoekssites

Met Veeva SiteVault Free kunnen sites op afstand delen en samenwerken met studiemonitors voor controle en verificatie van brondocumenten

Veeva ondersteunt de industriebrede drive om de uitvoering van studies te versnellen en de kwaliteit van proeven te verbeteren voor sites, sponsors en CRO’s

BARCELONA, Spanje--()--Veeva Systems (NYSE: VEEV) heeft vandaag nieuwe mogelijkheden voor monitoring op afstand aangekondigd in Veeva SiteVault Free voor het beoordelen en verifiëren van brondocumenten in klinische onderzoeken. Veeva SiteVault Free biedt onderzoekssites een gratis eRegulatory-applicatie voor het efficiënt beheren van onderzoeksdocumentatie en nu met bewaking op afstand, kunnen studiemonitors online toegang krijgen tot inhoud en deze bekijken en eraan samenwerken. Sites kunnen monitoring en communicatie met sponsors en CRO’s centraliseren met behulp van een gratis systeem dat voldoet aan 21 CFR Part 11 en HIPAA-vereisten.

“Bewaking op afstand ondersteunt de onmiddellijke behoefte van sites en studiebewakers om samen te blijven werken terwijl bezoeken ter plaatse grotendeels zijn gestopt”, aldus Bree Burks, RN, MSN, vice-president van sitestrategie bij Veeva en een voormalig directeur van klinisch onderzoek. “Veeva SiteVault Free geeft sites gratis toegang tot bewakingsmogelijkheden op afstand, zodat ze studies kunnen blijven uitvoeren en patiënten kunnen behandelen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com